in

”Haos total la Heathrow”, cel puțin 5.000 de călători s-au trezit în această dimineață cu zborurile afectate sau chiar anulate

”Haos total la Heathrow”, cel puțin 5.000 de călători s-au trezit în această dimineață cu zborurile afectate sau chiar anulate.

Aeroportul din vestul Londrei a anunțat aseară cei mai mari 20 de transportatori aerieni că trebuie să mute 30 de zboruri din orele de vârf ale dimineții, deoarece centrul de călătorii nu va putea face față numărului mare de pasageri din terminalele sale.

Acest lucru înseamnă că cel puțin 5.000 de călători s-au trezit în această dimineață cu zborurile afectate sau chiar anulate, mulți dintre aceștia apelând la rețelele de socializare pentru a-și exprima frustrarea, scrie Daily Mail.

”Haos total la Heathrow”

“Haos total la Heathrow în această dimineață”, a scris unul dintre ei pe Twitter, “Zboruri BA anulate și zero servicii pentru clienți!”.

Un altul a catalogat Terminalul 5 drept o “rușine”, adăugând: ‘Am plecat de acasă la 3.30 dimineața, am verificat zborul și a fost anulat la sosire’.

Cel mai mare aeroport din Marea Britanie spune că se așteaptă ca 98% dintre zboruri să opereze conform planului, în timp ce majoritatea pasagerilor ale căror zboruri au fost afectate vor fi reprogramați și plasați pe zboruri astăzi, în afara orelor de vârf.

Această decizie survine după luni de scene haotice pe aeroporturile din întreaga țară din cauza lipsei paralizante de personal, pe fondul unei creșteri fără precedent a cererii, pe măsură ce lumea iese din pandemia Covidiu.

Haos pe aeroportul Heathrow din Londra, bagajele NU POT FI LIVRATE mai repede de 2 zile: DEFECȚIUNE TEHNICĂ!

Personalul British Airway amenință și el cu greva

Heathrow a fost pentru prima dată aruncat în haos în luna martie, deoarece șefii s-au luptat să angajeze suficienți lucrători pe fondul unei penurii de forță de muncă generalizate în Marea Britanie.

Iar situația riscă să se înrăutățească, deoarece personalul British Airway amenință și el cu greva, după ce sindicatele au respins o ofertă salarială de 10% în favoarea unor greve încă de luna viitoare, posibil în timpul vacanțelor școlare.

‘Ne așteptăm la un număr mai mare de pasageri în perioada de vârf de dimineață decât capacitatea aeroportului de a deservi în prezent, astfel că, pentru a asigura siguranța tuturor, am cerut companiilor aeriene să elimine 30 de zboruri din perioada de vârf de dimineață‘, a declarat astăzi un purtător de cuvânt al aeroportului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

preturi locuinte uk

Creșterea prețurilor locuințelor din Marea Britanie a încetinit, după recordul din luna iunie. Iată prețurile medii în diferite zone

Marea Britanie va tăia gazul spre Europa

Avertisment: Marea Britanie va tăia gazul spre Europa, în caz de urgență