in

Mai multe aeroporturi din România reiau zborurile cu Marea Britanie. Curse spre Luton, Birmingham și Doncaster

Aeroporturile din Suceava, Satu Mare, Timișoara și Cluj anunță reluarea zborurilor cu Marea Britanie.

Zborurile au fost întrerupte pe data de 2 mai, pe fondul pandemiei de COVID-19.

Astfel, potrivit obiectiv-sm.ro, astăzi va ateriza pe pista Aeroportului Internațional Satu Mare prima cursă aeriană după trei luni de așteptare. Este vorba despre cursa Londra – Satu Mare. Dacă de la Londra vin acum aproximativ 90 de persoane, conform sursei citate, zborul retur, spre Londra, va avea doar puțin peste 30 de pasageri.

Românii profită de faptul că la intrare în țară nu mai este obligatorie izolarea celor care vin din Marea Britanie. În schimb, autoritățile din Marea Britanie au instituit măsura izolării la domiciliu pentru persoanele care vin din România.

Breaking News 💥: Marea Britanie nu mai este pe lista neagră a României, se reiau zborurile în 7 iulie

Și Aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a anunțat că reia cursele aeriene spre Marea Britanie, Spania, Olanda și Belgia, notează Agerpres.


„Începând de astăzi, 7 iulie, de pe Aeroportul internațional Avram Iancu Cluj se reiau zborurile regulate spre Marea Britanie, Spania, Olanda și Belgia. Compania aeriană Wizz Air va opera zboruri către 6 destinaţii din Spania, 3 destinaţii din Marea Britanie, o destinaţie din Olanda şi o destinație din Belgia”, se arată într-un comunicat al aeroportului clujean.

Potrivit sursei menționate, spre Marea Britanie vor fi zboruri zilnice spre Londra (Luton) și câte două curse spre Birmingham (miercuri și duminică) și Doncaster (marți și sâmbătă).

„Pentru detalii referitoare la zborul pentru care şi-au achiziționat bilete de avion, recomandăm pasagerilor să mențină legătura cu operatorul aerian. Totodată, având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii trebuie să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu 3 ore înainte de zbor, să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii şi toate instrucțiunile personalului aeroportuar”, se arată în comunicat.

Și aeroporturile din Timișoara și Suceava au anunțat reluarea zborurilor cu destinația Marea Britanie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

restricţii români

România este în topul statelor UE la capitolul infectări. Tot mai multe restricții de călătorie pentru români

O româncă, imaginea NHS în Anglia. Fotografia ei te întâmpină în Piccadilly Circus. „Îți mulțumim Claudia, ești eroina noastră”