Menu
in

Marea Britanie. Încă un lanț de supermarketuri scoate pe piață 1000 de locuri de muncă în contextul crizei COVID-19

Lanțul de supermarketuri Co-op creează 1.000 de locuri de muncă și deschide 50 de magazine noi în Marea Britanie.

Rețeaua se extinde ca răspuns la cererea crescută a cumpărătorilor și la comenzile online, pe fondul blocării Covid-19, titrează The Guardian.

Co-op va deveni astfel cea mai recentă rețea de supermarketuri care se extinde în timpul pandemiei de coronavirus.

Locurile de muncă vor fi disponibile în noile magazine și alte 15 locații ce vor fi extinse, ca parte a unei investiții de 130 de milioane de lire sterline, a arătat compania.

Alte 12 magazine francizate, rulate de brandul Co-op, dar deținute de alte firme, sunt, de asemenea, planificate să se deschidă pentru anul 2020.

Amazon creează mii de noi locuri de muncă permanente în Marea Britanie

Co-op are 55.000 de muncitori în Marea Britanie și deține 2.600 de magazine.

În timp ce ocuparea forței de muncă în sectoarele de vânzare cu amănuntul și ospitalitate a fost puternic afectată de pandemie, supermarketurile au trebuit să facă față cererii suplimentare și a costurilor noi, deoarece criza a modificat obiceiurile de cumpărături ale clienților.

Astfel, a fost determinată o accelerare rapidă a numărului de clienți care utilizează serviciile de livrare a alimentelor online.

Un raport al Waitrose a constatat că numărul consumatorilor britanici din Marea Britanie care cumpără săptămânal online s-a dublat de la blocarea coronavirusului, într-o tendință pe care a descris-o drept „ireversibilă”.

Sistemul online al guvernului britanic de testarea a milioane de lucrători esențiali s-a prăbușit în câteva ore

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version