in

Medicii de familie din Marea Britanie primesc 15 lire sterline pentru fiecare persoană vaccinată

Medicii de familie din Marea Britanie primesc 15 lire sterline pentru fiecare persoană vaccinată

Premierul britanic a anunțat că se angajează să ajute la realizarea programului, iar medicii de familie vor primi un plus de 15 lire sterline pentru fiecare vaccin.

Încă opt cazuri au fost găsite în Anglia (22 în Marea Britanie). Cu toate acestea, numărul total de cazuri, decese și internări în spital au scăzut, conform datelor oficiale, potrivit Daily Mail.

De asemenea, medicii de familie vor primi încă 5 lire sterline pentru fiecare vaccinare făcută duminica și 30 de lire sterline pentru vaccinarea celor mai vulnerabili care nu pot să-și părăsească domiciliul.

Guvernul recrutează, de asemenea, încă 10.000 de voluntari plătiți pentru vaccinuri și „zeci de mii” de voluntari care să ajute.

În ciuda faptului că noile cazuri Omicron au fost observate în toată țara, numărul total de infecții din Marea Britanie a continuat să scadă, marți, cu 39.716 de teste pozitive înregistrate în ultimele 24 de ore.

Marea Britanie combate varianta Omicron printr-o nouă campanie de vaccinare

Cifra este mai mică cu 6,5% față de cele 42.484 de cazuri înregistrate marțea trecută și a marcat a patra zi consecutiv în care au scăzut cazurile.


Între timp, numărul persoanelor care mor din cauza virusului a scăzut cu 3,6%, la 159, marți, iar spitalizările au scăzut cu 6,1%, până la 718, vineri.

Se lucrează la noi vaccinuri

Oamenii de știință au avertizat că vaccinurile probabil nu vor oferi același nivel de protecție împotriva Omicron ca și împotriva Delta, deoarece noua tulpină este evoluată.

Dar co-fondatorul BioNTech – partenerul Pfizer în producția de vaccin COVID-19 – consideră că vaccinul este încă eficient în prevenirea complicațiilor din varianta Omicron.

Moderna și  BioNTech lucrează la injecții de rapel specifice Omicron, care vor fi disponibile de la jumătatea anului 2022.

Johnson a spus că noi centre de vaccinare vor „apărea ca pomii de Crăciun” pentru a primi injecțiile de rapel. El a spus că au fost introduse restricții „proporționale”, inclusiv măști obligatorii în transportul public și în magazine, saloane de unghii și coafuri, pentru a câștiga timp pentru ca oamenii de știință să „descopere codul Omicron” și nu vor rămâne în vigoare „un minut mai mult decât este necesar”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Ministrul Sănătății din Marea Britanie: „Oamenii nu ar trebui să își schimbe planurile de Crăciun”

Ministrul Sănătății din Marea Britanie: „Oamenii nu ar trebui să își schimbe planurile de Crăciun”

trei persoane înjunghiate

Baie de sânge în Harrow. Trei persoane au fost înjunghiate