in

Imagini TERIFIANTE în China. Oameni care au încălcat regulile pandemiei, UMILIȚI PUBLIC

umiliți public

Oameni care au încălcat regulile de izolare din China sunt umiliți în mod public și defilează pe străzi purtând pancarte cu numele lor pentru a se asigura că regulile Covid sunt respectate.

Poliția din sudul Chinei a defilat pe străzi însoțind patru presupuși oameni care au încălcat regulile pandemiei COVID, stârnind critici la adresa guvernului comunist din China, scrie Daily Mail.

Patru suspecți mascați, îmbrăcați în costume albe – purtând pancarte care afișează fotografiile și numele lor – au defilat marți, 28 decembrie, în fața unei mulțimi, în orașul Jingxi din regiunea Guangxi.

Fotografiile arată fiecare suspect ținut de doi ofițeri de poliție – purtând măști și costume pentru substanțe nocive – și înconjurați de polițiști îmbrăcați în echipament de luptă, unii ținând arme.

Umilirea publică face parte din măsurile disciplinare anunțate de guvernul local, în august, pentru a pedepsi pe cei care încalcă regulile.

Marea Britanie acuzată de „rasism, discriminare, xenofobie” din cauza noilor reguli de călătorie

China a interzis o astfel de umilire publică în 2010, după decenii de campanii ale activiștilor pentru drepturile omului, dar practica a reapărut pe măsură ce guvernele locale se luptă să pună în aplicare politica națională zero-COVID.

Rezidenții închiși într-unul dintre cele mai mari orașe ale Chinei spun că riscă să moară de foame în casele lor, după ce li s-a interzis să iasă afară chiar și să cumpere mâncare, în temeiul noilor măsuri dure COVID, declanșate de doar câteva zeci de cazuri.

Cei patru indivizi care au defilat pe străzile orașului Jingxi au fost, de asemenea, acuzați de transportul de imigranți ilegali, în timp ce granițele Chinei rămân în mare parte închise din cauza pandemiei, a spus Guangxi News. Jingxi este aproape de granița chineză cu Vietnam.

Deși Jingxi este „sub o presiune enormă” pentru a preveni cazurile de coronavirus importate, „măsura încalcă grav spiritul statului de drept și nu poate fi lăsată să se repete”, a declarat Beijing News, afiliată Partidului Comunist Chinez.

Alți suspecți acuzați de contrabandă și trafic de persoane au defilat în ultimele luni, potrivit rapoartelor de pe site-ul guvernului Jingxi.


…Imagini TERIFIANTE în China. Oameni care au încălcat regulile pandemiei, UMILIȚI PUBLIC…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vremea în Marea Britanie: Va fi cel mai călduros Revelion din istorie

Vremea în Marea Britanie: Va fi cel mai călduros Revelion din istorie

wizz air zboruri suspendate

Wizz Air a suspendat 45 de rute în perioada ianuarie – martie 2022. Ce zboruri cu Marea Britanie sunt anulate