in

Testele COVID înainte de călătorie vor fi eliminate în Anglia: Nu mai au sens

testele COVID

Testele COVID care trebuie făcute obligatoriu înainte de pleca către Anglia vor fi, cel mai probabil, eliminate în această săptămână, o dată cu noi decizii ale Guvernului de la Londra cu privire la pandemie.

Potrivit Daily Mail, miniștrii vor revizui măsurile din planul B și cerințele de testare în această săptămână și, deși se așteaptă ca multe restricții să rămână în vigoare, o sursă guvernamentală a declarat că testele obligatorii înainte de plecare vor fi abandonate.

Sursa a declarat pentru The Times că „testele au fost impuse pentru a încerca încetinirea răspândirii Omicron și intrarea acestei tulpini în Marea Britanie”, dar acum nu mai au sens din cauză că Omicron se răspândește deja în regat.

Miniștrii au declarat ieri, 2 ianuarie, că nu există „nimic” în date care să sugereze că vor fi necesare restricții suplimentare în Anglia, în ciuda creșterii cazurilor.

Numărul infectărilor EXPLODEAZĂ în Marea Britanie. Guvernul decide dacă vor fi noi restricții

„Am văzut schimbări semnificative de comportament ca urmare a Planului B. De aceea a existat o astfel de cerere de testare în ultimele săptămâni”, a spus el.

În prezent, călătorii complet vaccinați trebuie să facă un test înainte de plecare și să se autoizoleze până când primesc un rezultat negativ la un test de după sosire. Cei care nu sunt complet vaccinați trebuie să se autoizoleze timp de 10 zile, după sosire.

Deși se va renunța la testele de dinainte de plecare, se așteaptă ca cele din ziua 2 sunt să rămână în vigoare.

Numărul infectărilor cu COVID-19 din Marea Britanie a crescut cu aproape 15% în decurs de o săptămână, dar ultimele cifre arată că numărul deceselor a scăzut cu 23%.

Duminică, 2 ianuarie, a fost a 12 zi consecutiv în care cazurile au depășit pragul de 100.000.

Restricțiile de călătorie cauzate de coronavirus au condus la o reducere cu 71% a numărului de zboruri internaționale către și dinspre aeroporturile din Marea Britanie în acest an, în comparație cu nivelurile dinaintea pandemiei, arată o nouă analiză.


…Testele COVID înainte de călătorie vor fi eliminate în Anglia: Nu mai au sens…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 3.5]

IMAGINI ȘOCANTE! Anti-vacciniștii din Marea Britanie amenință că vor trece la acțiuni VIOLENTE

Primul an de Brexit. Care sunt sectoarele cele mai afectate de ieșirea din UE a Regatului Unit

Primul an de Brexit. Care sunt sectoarele cele mai afectate de ieșirea din UE a Regatului Unit