in

Poliția din Plymouth recrutează vorbitori de limba română. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs și care sunt cerințelePoliția din Devon & Cornwall caută noi ofițeri de poliție pentru orașul Plymouth.

Potrivit The Herald, au fost deschise aplicațiile pentru evaluările ofițerilor de poliție, însă pentru a aplica nu aveți la dispoziție decât șase zile, termenul limită pentru depunerea aplicațiilor expiră duminică, 18 februarie, la miezul nopții.

Posturile scoase la concurs sunt cele de consilieri, PCSO (polițist de proximitate), personal civil și polițiști specialiști.

După o evaluare inițială, care va include un chestionar și un test de apreciere a situațiilor, cererile completate vor trebui înaintate până marți, 13 martie, la prânz.

Potrivit anunțului de angajare, poliția caută persoane care pot vorbi altele limbi în afară de engleză, inclusiv română, poloneză, lituaniană și rusă.

„Căutăm oameni dedicați, pozitivi și empatici pentru a ocupa posturile vacante în Devon și Cornwall. cu comunitatea și desfășoară activități de combatere a criminalității și dezordinii la nivel local. În calitate de polițist, veți lucra îndeaproape cu comunitatea și veți întreprinde activități de combatere a criminalității și a încălcării ordinii la nivel local”, se arată în anunț.

„Vă rugăm să vă asigurați că îndepliniți toate criteriile esențiale stabilite în document. Dacă nu îndepliniți criteriile, atunci, din păcate, nu veți fi luați în considerare pentru rolul de polițist”, se mai specifică în documentul menționat.

Astfels, solicitanții trebuie să aibă vârsta de 18 ani sau peste, să dețină un permis de conducere complet și să fi obținut un standard de educație echivalent cu nivelul A sau să îndeplinească criteriile pentru posturile de polițist de proximitate sau specialist.

O nouă isterie on-line, periculoasă pentru copiii din Marea Britanie. „24 Hour Challenge” pune pe jar poliția britanică

Poliția britanică recrutează vorbitori de limba românăLeeds, Marea Britanie. Ce trebuie să faci dacă te rănești sau te îmbolnăvești. Poți evita aglomerația de la Urgență dacă te informezi din timp

Autoturisme date în urmărire în Marea Britanie, descoperite în România