in

Primarul Sadiq Khan: Nu voi putea să îi protejez pe londonezi de prăbușirea economică

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a avertizat miniștrii că nu va fi în măsură îi protejeze pe londonezi de căderea economică ce va urma după Brexit și cere puteri sporite pentru administrația capitalei.

El și-ar dori o mai mare autonomie financiară pentru Londra, precum și mai mult control asupra domeniilor precum transportul, locuințele, sănătatea sau justiția. Khan a cerut ca discuțiile pe aceste probleme cu noul guvern să înceapă cât mai repede.

„Nu putem proteja londonezii de efectele negative economice după ce vom părăsi UE fără o mai mare autonomie pentru administrația de la Londra. Este vorba despre protejarea locurilor de muncă ale londonezilor, bogăție și prosperitate. Acum este timpul să ne unim ca oraș pentru a cere o mai mare autonomie”, a spus Khan.

Londonezii ar trebui să aibă mai mult control asupra modului în care sunt cheltuite impozitele strânse în orașul nostru și modul în care sunt conduse serviciile publice. De asta va beneficia nu numai Londra, ci întreaga țară.”

Primăria Londrei nu controlează decât 7% din impozitele colectate din capitală, comparativ cu 50% în New York sau 70% în Tokyo.

 

Claire Kober, președinta a Consiliilor din Londra, a declarat: „Suntem alături de primarul Londrei care solicită o mai mare delegare a puterii către Whitehall.”

Sadiq Khan, despre independenţa Londrei: „Cer mai multă autonomie pentru Capitală”

Reclamele umilitoare, cenzurate de Sadiq Khan în reţeaua de transport public din Londra

Fost ministru român de Externe, atac la Sadiq Khan: «un prim pas către instaurarea unei dictaturi „cu ajutorul islamic”»

Declaraţii şoc despre Sadiq Khan: “Vreau să văd când va arunca în aer Westminster-ul”

Laburistul Sadiq Khan, primul primar musulman din istoria Londrei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sclavie la Berevoiești: Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu

Posibil atac terorist de Ziua Franței. Zeci de morți la Nisa. Un camion a intrat într-o mulțime