in

Posibil atac terorist de Ziua Franței. Zeci de morți la Nisa. Un camion a intrat într-o mulțime

Tragedia în orașul francez Nisa chiar de Ziua Națională a Franței, 14 iulie. Un camion a intrat într-o mulțime care sărbătorea Ziua Căderii Bastiliei. Aproximativ 30 de persoane și-au pierdut viața.

Imaginile de pe rețelele de socializare arată scene de groază în care cadavre de bărbați și femei zac pe șosea, iar alte mii fug în panică, alertați de mai multe explozii puternice, scrie The Telegraph.

Franța se află încă în stare de urgență după atacurile din Paris, de anul trecut, când au murit aproximativ 150 de oameni în atacurile revendicate de Statul Islamic și Al-Qaeda.

Ambele grupuri sunt cunoscute ca fiind autoarele unor atentate în care vehicule de mare tonaj sunt conduse spre mulțimi de oameni, astfel încât autoritățile presupun că a fost un act terorist.

 

Persoana care ne-a pus la dispoziție fotografia, un român din Franța, Puiu Mușat, trecuse prin acel loc cu doar 30 de secunde înainte de tragedie.

Din informațiile pe care le deținem la această oră, se pare că într-un hotel din apropierea locului tragediei se află în desfășurare o luare de ostatici.  

Foto: Puiu Mușat


 

Primele imagini cu suspecții atentatului de la Bruxelles

Autoritățile londoneze se așteaptă la atacuri teroriste. Oficial: „Suntem pregătiți!”

UPDATE: Atentat cu bombă pe aeroportul din Bruxelles. Explozie și într-o stație de metrou!

Doi britanici condamnați pentru activități teroriste, arestați în drum spre România

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primarul Sadiq Khan: Nu voi putea să îi protejez pe londonezi de prăbușirea economică

Abatorul de la Nisa: 84 de morți, inclusiv copii. Șoferul, un infractor cunoscut de poliție