in

Franța ridică interdicțiile pentru cei din Marea Britanie

Franța ridică interdicțiile pentru cei din Marea Britanie

Franța ridică interdicțiile pentru turiștii din Marea Britanie începând de vineri dimineață, a anunțat ministrul turismului francez. Astfel, se va renunța la obligația ca toți călătorii din Marea Britanie să prezinte dovezi ale unui „motiv convingător” pentru călătoria lor.

Jean-Baptiste Lemoyne a declarat joi că persoanele care sosesc din Marea Britanie nu vor mai avea nevoie să se autoizoleze la sosirea în Franța, dar va continua obligația prezentării unui test COVID-19 negativ (PCR sau antigen) efectuată cu cel mult 24 de ore înainte de plecare.

„Oamenii vor putea, din nou, să călătorească pentru petrecerea timpului liber între Franța și Marea Britanie și să meargă la schi”, a spus ministrul, potrivit The Guardian.

Franța închide granița cu Marea Britanie din cauza răspândirii Omicron în regat

Franța a înăsprit restricțiile privind călătoriile din și către Marea Britanie pe 18 decembrie, într-un efort de a reduce răspândirea rapidă a variantei Omicron, solicitând persoanelor vaccinate și nevaccinate să prezinte un „motiv convingător” pentru călătorie, cum ar fi o urgență familială sau de sănătate.

Regula a fost ulterior atenuată pentru a permite oamenilor să intre „pentru desfășurarea unei activități economice care necesită o prezență la fața locului și care nu poate fi amânată”.

Noile cifre zilnice ale infectării cu coronavirus în Franța au stabilit recorduri succesive în ultimele săptămâni, țara raportând marți, 11 ianuarie, un nou maxim de aproape 370.000 de infecții și o medie pe șapte zile de peste 283.000, Omicron reprezentând 87% din toate cazurile la nivel național.///Franța ridică interdicțiile pentru cei din Marea Britanie///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]

Demisie surpriză din Guvernul britanic. O importantă figură a luptei anti-COVID renunță la funcție

Demisie surpriză din Guvernul britanic. O importantă figură a luptei anti-COVID renunță la funcție

pastor român

Pastor român, acuzat că a răspândit COVID la o adunare ilegală în Marea Britanie: „Aceasta e casa lui Dumnezeu”