in

Regina se deplasează în scaunul cu rotile. Casa Regală Britanică o ține departe de ochii supușilor

regina în scaunul cu rotile

Familia regală este așteptată să se întâlnească luna aceasta pentru comemorarea unui an de la decesul Prințului Filip, iar oficialii palatului Buckingham încearcă să împiedice ca regina să fie văzută în scaunul cu rotile.

Potrivit Daily Star, Regina a anulat evenimentele și a organizat un program scurt din cauză că folosește un scaun cu rotile, potrivit unui prieten al familiei regale.

Astfel, spune acesta, regina nu vrea să fie văzută într-un scaun cu rotile și ar fi determinat oficialii Palatului Buckingham să găsească o modalitate de a intra în Westminster Abbey pentru slujba memorială a Prințului Philip, fără a fi văzută astfel.

Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, s-a vindecat recent de COVID-19.

Cu toate acestea, se pare că regina se luptă cu probleme de mobilitate de luni de zile, potrivit surselor The Mirror.

Actorul Christopher Biggins, prieten cu membrii familiei regale, a dezvăluit că regina folosește un scaun cu rotile și acesta este motivul pentru care a anulat mai multe evenimente.

Biggins a spus: „Am auzit că motivul pentru care nu participă la multe dintre evenimentele pe care ar trebui să le facă și le anulează este pentru că se află într-un scaun cu rotile.”

Regina prăsește DEFINITIV Palatul Buckingham. Va „lucra de acasă” permanent

„Nu vrea să fie văzută, este foarte mândră. Ea este cel mai mare monarh al nostru. Este atât de trist și sper că va putea să-și celebreze aniversarea.”

Oficialii vor încerca să împiedice ca Regina să fie fotografiată în scaunul cu rotile

Comentariile actorului vin după ce Regina ar fi instalat un lift de 20.000 de lire sterline pentru scaune cu rotile în Craigowan Lodge, situat pe proprietatea Balmoral din Aberdeenshire, potrivit unor surse The Sun.

Regina este trebuie să participe la memorialul lui Phillip pe 29 martie, dar sursele sugerează că va avea loc o operațiune specială în stil militar care a o va duce acolo, de la Castelul Windsor.

Potrivit The Sun, oficialii palatului vor încerca să-i împiedice pe fotografii să obțină o poză a Reginei folosind ecrane de protecție de 6 metri sau un tunel pentru a-i proteja intimitatea.

Pe lângă măsurile de oprire a fotografilor, se speculează că Regina va fi transportată cu elicopterul de la Castelul Windsor la Buckingham Place, înainte de a face o scurtă călătorie la Abbey.

Palatul Buckingham a fost contactat pentru comentarii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4.3]

Primăvară călduroasă în Londra. Temperaturile pot atinge 20C timp de o săptămână

Primăvară călduroasă în Londra. Temperaturile pot atinge 20C timp de o săptămână

inflația Marea Britanie

Inflația lovește Marea Britanie. Cel mai înalt nivel din ultimii 30 de ani