in

Revolut introduce servicii de telefonie mobilă în Marea Britanie, dispar regulile roaming-ului

Revolut introduce servicii de telefonie mobilă în Marea Britanie, dispar regulile roaming-ului. Revolut intră pe piaţa de telefonie mobilă în Marea Britanie, devenind prima companie de servicii financiare din ţară care oferă abonamente de telecomunicaţii şi printre primele la nivel global. Compania de digital banking şi plăţi a spus că va începe să ofere eSIM-uri – carduri SIM care pot fi stocate virtual, mai degrabă decât în formă fizică în dispozitiv – în această săptămână.
>>> Citiți și: “În total, mi s-au furat 7.000 de euro din contul Revolut” – Cât de siguri sunt banii tăi?

Revolut introduce servicii de telefonie mobilă în Marea Britanie

Utilizatorii pot folosi serviciile de telefonie mobilă oferite de Revolut pentru a evita tarifele de roaming
Clienţii care beneficiază de experienţa de bază a aplicaţiei Revolut, fără niciun abonament, pot obţine un abonament eSIM standard, care le permite să acceseze aplicaţia lor Revolut, astfel încât să îşi poată încărca telefonul atunci când este necesar, anunță cnbc.com.

De exemplu, dacă un utilizator Revolut ajunge la un aeroport şi rămâne fără date de la furnizorul său actual de SIM, poate accesa în continuare funcţiile din aplicaţia Revolut gratuit şi îşi poate reîncărca datele ca de obicei.

Clienţii Revolut de la pachetul premium Ultra de 55 GBP (69,47 USD) pe lună al companiei vor primi 3 GB de date pentru a fi utilizate la nivel global, cu o reîmprospătare în fiecare lună. Aceasta înseamnă că nu vor trebui să-şi facă griji cu privire la tarifele neaşteptate de roaming atunci când intră în altă ţară.
>>> Citiți și: Revolut sfidează băncile tradiționale și își lansează propriul card de credit: „Fără comisioane”

Costul utilizării datelor mobile în străinătate a crescut pentru britanici în ultimii ani

Mai mulţi operatori de telefonie mobilă, inclusiv BT, Vodafone şi Three, au reintrodus tarifele de roaming de când Marea Britanie a părăsit Uniunea Europeană.

Britanicii puteau să călătorească anterior în UE fără a suporta taxe de roaming. Între timp, majoritatea operatorilor de telefonie mobilă nu includ date gratuite în ţările din afara UE, ca parte a planurilor lor standard. Utilizatorii Revolut fără abonament Ultra pot primi o ofertă iniţială de 100 MB de date gratuite dacă aplică înainte de 1 mai. Oferta este valabilă şapte zile. Revolut a încheiat un parteneriat cu operatorul de reţea mobilă din Regatul Unit 1Global, cunoscut anterior ca Truphone, pentru a-şi lansa eSIM.

Compania, care a înregistrat o evaluare de 33 de miliarde de dolari în 2022, a încercat să obţină o bază de utilizatori loiali şi să-şi dezvolte linia de abonamente plătite, pentru a-şi diversifica veniturile.

Pentru asta, are nevoie de clienţi care îl folosesc mai mult ca un furnizor permanent de servicii bancare pentru toate nevoile lor financiare, mai degrabă decât doar un cont opţional de călătorie cu taxe reduse pentru atunci când pleacă în străinătate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.5]

medici uk

Unul din cinci angajați în sănătate din Anglia nu este cetățean britanic, din ce țară provin cei mai mulți

WizzAir oferă bilet către o destinație misterioasă

WizzAir oferă călătorilor din Marea Britanie șansa de a câștiga un bilet către o destinație misterioasă