in

WizzAir oferă călătorilor din Marea Britanie șansa de a câștiga un bilet către o destinație misterioasă

WizzAir oferă călătorilor din Marea Britanie șansa de a câștiga un bilet către o destinație misterioasă. Uneori, planificarea călătoriilor poate deveni copleșitoare. Odată ce ați stabilit în sfârșit când sunteți liber să plecați, vine întrebarea unde. Mergeți pentru un soare de iarnă? Un city break grozav? Poate o vacanță pe plajă de modă veche? Alegerea este copleșitoare – dar dacă vă doriți să vă încredeți în soartă și să lăsați decizia în seama altcuiva, ați putea fi recompensat cu o vacanță complet gratuită în această primăvară.
>>> Citiți și: Noutăți importante în Marea Britanie: zece schimbări care vor intra în vigoare în februarie 2024

WizzAir oferă bilet către o destinație misterioasă

Da, ați citit bine – compania aeriană low-cost Wizz Air oferă 35 de călători norocoși din Marea Britanie șansa de a zbura spre o destinație misterioasă în luna martie, iar înscrierile sunt deschise, scrie timeout.com.

Ca parte a campaniei #LetsGetLostWithWIZZ a companiei aeriene, câștigătorii (și cei care îi însoțesc) vor fi transportați într-o călătorie de patru nopți de la Londra Gatwick pentru un weekend plin de “activități culturale, culinare și de aventură”.
>>> Citiți și: Marea Britanie face schimbări importante la granițele sale

Având în vedere că este vorba de o pauză misterioasă, bineînțeles că nu știm încotro vă veți îndrepta. Campaniile anterioare ale campaniei “Get Lost” au avut loc peste tot, din Italia și Viena până la Abu Dhabi. Dar nu vă stresați cu privire la situația bagajelor – veți fi anunțați cu câteva zile înainte de plecare dacă trebuie să vă puneți crema de soare și costumele de baie sau jachetele de puf și cizmele.

Când se încheie înscrierile

Marion Geoffroy, director general al companiei britanice Wizz Air, a declarat: “Ne place să conectăm pasagerii noștri cu țări noi, permițându-le să cunoască oameni noi și să încerce experiențe noi. Să mergi cu un zbor către o destinație necunoscută este o oportunitate unică în viață și suntem încântați să putem oferi acest lucru câștigătorilor norocoși’.

Sunteți intrigat? Mistificați? Dornici să plecați? Mergeți pe Instagramul Wizz Air pentru a participa – înscrierile se încheie la miezul nopții, pe 22 februarie, iar câștigătorii vor fi contactați prin intermediul Instagram. Călătoria pleacă pe 7 martie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 15 In medie: 4]

revolut esim

Revolut introduce servicii de telefonie mobilă în Marea Britanie, dispar regulile roaming-ului

pret electronic

Lidl face o schimbare uriașă a prețurilor în toate supermarketurile sale din Marea Britanie