in

Se caută polițiști vorbitori de limbă română

Poliția din Sussex a anunțat că dorește să angajeze mai mulți ofițeri care vorbesc limbi est-europene, printre care și româna. Autoritățile au făcut apel în special la persoanele care locuiesc în West Sussex și care vorbesc fluent în maghiară, poloneză, letonă și română.Recrutările vor fi făcute din luna septembrie a acestui an, iar noilor polițiști comunitari li se oferă un salariu între 18.342 de lire și 20.020 de lire pe an, pentru 37 de ore pe săptămână. Este prima campanie de acest gen, după una asemănătoare, din 2010, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Sussex.

“Acasă” este şi în România, şi aici

Acesta a mai adăugat că noii recruți vor îndeplini sarcini importante, precum prevenirea comportamentelor antisociale sau crearea de legături cu cetățenii.

Persoana responsabila cu funcționarea Poliției (Police and Crime Commissioner) din Sussex, Katy Bourne, a adăugat: „Este important ca ofițerii noștri să facă parte din toate comunitățile din Sussex, astfel încât să existe o bună înțelegere a lucrurilor. Căutăm în special polițiști care știu mai multe limbi, astfel credem că putem ajuta la ruperea barierelor lingvistice.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Presa străină despre condamnarea lui Becali: După gratii pentru abuz de putere

Zgonea: Ridicarea restricțiilor va elimina munca la negru