in

Situația dramatică: Marea Britanie anunță aproape 1.000 de morți în ultimele 24 de ore. Boris Johnson: „Virusul a scăpat de sub control”

Boris Johnson a avertizat cu privire la  o nouă „realitate”, în această seară, în timp aproape toată Anglia va intra sub restricții de nivelul 4 începând de mâine.  

Marea Britanie a înregistrat 981 de morți în 24 de ore, cel mai mare număr zilnic din luna aprilie.

Premierul și-a exprimat „regretul” după ce a fost anunțat că trei sferturi din țară va fi sub restricții de nivelul 4, începând cu miezul nopții.

De asemenea, școlile secundare nu se vor redeschide la timp, ci vor fi închise până cel puțin la 18 ianuarie, arată Daily Mail.

Coronavirus, situația se agravează în Marea Britanie, redeschiderea școlilor după sărbători ar putea fi amânată

De asemenea, sute de școli primare din zonele „cu cea mai mare rată a infectărilor” nu se vor redeschide complet din 4 ianuarie.


În această seară, Marea Britanie a înregistrat alte 50.023 de cazuri și 981 de decese, cele mai mari cifre din aprilie.

Boris Johnson a avertizat populația că „nu ar trebui, în niciun fel, să creadă că s-a terminat” din cauza știrilor pozitive privind vaccinurile, deoarece „virusul este cu adevărat în creștere”.

El a declarat, într-o conferință de presă din Downing Street, că „regretă amarnic” restricțiile mai dure, dar „realitatea” este că virusul a scăpat de sub control.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Florin Cîțu, prima declarație despre Brexit: „Românii vor putea lucra și studia în Regatul Unit doar cu viză”

Brexitul s-a ÎNFĂPTUIT. După patru ani de la votul popular, Boris Johnson a semnat despărțirea DEFINITIVĂ a Marii Britanii de Uniunea Europeană