in

IMAGINI ȘOCANTE! Anti-vacciniștii din Marea Britanie amenință că vor trece la acțiuni VIOLENTE

IMAGINI ȘOCANTE! Anti-vacciniștii din Marea Britanie amenință că vor trece la acțiuni VIOLENTE

Anti-vacciniștii din Marea Britanie amenință că vor recurge la acțiuni violente, imagini șocante cu tabere de antrenament paramilitare fiind distribuite pe rețelele de socializare.

Mii de persoane participă la antrenamente și sesiuni de arte marțiale promovate de grupul Alpha Men Assemble pe rețelele de socializare.

Sute de astfel de activiști au fost filmați antrenându-se pe o plajă din Littlehampton, în sudul Angliei.

Acțiuni violente ar fi planificate în Staffordhire, Londra și Lanarkshire din Scoția, scrie The Times.

Mii de activiști anti-vaccinuri s-au alăturat unui grup care organizează sesiuni de antrenamente de luptă și amenință cu „acțiuni directe”, ceea ce este o dovadă că acești conspiraționiști au devenit mai radicali.

În ultimele două săptămâni, grupul Alpha Men Assemble a găzduit mai multe întâlniri pentru „tactici de antrenament și strategie”, potrivit cotidianului The Times.

La cea mai recentă sesiune de antrenament, pe o plajă din Littlehampton, West Sussex, sudul Angliei, care s-a desfășurat marți, 28 decembrie, zeci de activiști au participat la exerciții de box și rugby, în care grupuri de zeci de oameni se împingeau reciproc.

Încă două întâlniri de instruire și strategie sunt programate, una în Brownhills, Staffordshire, pe 8 ianuarie și alta în Motherwell, North Lanarkshire, pe 29 ianuarie, mai scrie The Times.

Anti-vacciniștii se pregătesc de luptă

Participanților li se cere să poarte „uniforme negre, bocanci negri și căciuli negre”. O „echipă” va fi aleasă la Brownhills pentru a îndeplini prima „sarcină” a grupului, la mijlocul lunii ianuarie.

Ziua acțiunii este neclară. Celor care speră să se alăture echipei li s-a spus: „Va trebui să aveți sânge rece și să vă controlați emoțiile. Dacă nu puteți face asta, nu vi se va permite să participați la acțiunea directă.”

Activitățile grupului sunt coordonate prin intermediul serviciului criptat de mesagerie Telegram. Înființat acum trei săptămâni, canalul are deja 6.000 de membri.

Liderii grupului nu sunt cunoscuți, dar o sursă a spus că mulți par să aibă experiență militară. Danny, administratorul grupului Alpha Men Assemble, nu a răspuns solicitării de a comenta aceste acțiuni paramilitare.

Protestatarii anti-vaccin din Londra au hărțuit clienții magazinelor și s-au luat la bătaie cu poliția

Grupul, spun jurnaliștii britanici, seamănă izbitor cu cel numit QAnon, grupul de conspiraționiști care a luat cu asalt Capitoliul din Washington, anul trecut.

Alpha Men Assemble afirmă că principiul său călăuzitor este „salvarea copiilor”, în timp ce QAnon spune că luptă contra unei cabale de pedofili satanici care a conspirat pentru a-l doborî pe președintele american Donald Trump.

Grupul britanic împărtășește, de asemenea, idei de extremă-dreaptă.

Membrii postează articole publicate de Tommy Robinson News, un canal de socializare condus de fostul lider al Ligii Engleze de Apărare, o organizație de extremă-dreaptă britanică.

În timp ce grupul insistă că nu va incita la violență și că acțiunile sale vor fi legale, canalul include videoclipuri care arată cum oamenii sunt învățați să lovească cu pumnii și cu picioarele.

Canalul grupului arată ce ar putea face anti-vacciniștii pentru a susține cele mai aberante teorii.

Extrema dreaptă britanică strânge rândurile: „Nu este o surpriză”

În mesajele sale, Alpha Men Assemble a criticat ineficacitatea mitingurilor și protestelor desfășurate de oameni precum Piers Corbyn, despre care grupul spune că „stă în parc” și „divaghează”.

Miercuri, un grup condus de Corbyn și Jeff Wyatt, fost candidat UKIP, a protestat în orașul Milton Keynes. Unii activiști au luat cu asalt un centru de testare COVID-19 din oraș, abuzând personalul și furând echipamente de testare.

Wyatt, fost lider adjunct al For Britain, un partid marginal de extremă dreaptă, a spus că simpatizează cu Alpha Men Assemble, dar nu este membru.

El a declarat pentru The Times: „Încerc să mă țin de lege și de rațiune. . . [Dar] nu este nevoie de multă cercetare în întreaga lume pentru a vedea că furia crește masiv. Nu este o surpriză pentru mine că ei văd lucrurile diferit de felul în care le văd alte grupuri.”


…IMAGINI ȘOCANTE! Anti-vacciniștii din Marea Britanie amenință că vor trece la acțiuni VIOLENTE…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

De ce membrii familiei regale britanice trăiesc mai mult decât supușii lor

De ce membrii familiei regale britanice trăiesc mai mult decât supușii lor

testele COVID

Testele COVID înainte de călătorie vor fi eliminate în Anglia: Nu mai au sens