in

Persoanele vaccinate scapă de testele PCR pentru ziua a doua la sosirea în Anglia

Persoanele complet vaccinate nu vor mai trebui să își rezerve un test PCR pentru ziua a doua atunci când vor sosi în Marea Britanie din țări care nu sunt pe lista roșie de călătorie.

Săptămâna trecută, guvernul a anunțat că va dispune ca testele PCR, mai scumpe, să fie înlocuite de cele antigen pentru persoanele vaccinate care sosesc în Marea Britanie.

Executivul de la Londra a confirmat că începând cu ziua de 24 octombrie, toate persoanele complet vaccinate și copiii sunt 18 ani care vin din aceste țări vor putea efectua un test de flux lateral în a doua zi sau înainte.

Oamenii vor trebui să facă fotografii cu rezultatele negative ale testelor și cu referințele de la furnizor și să le trimită înapoi pentru a dovedi că nu au COVID-19.

Pasagerii pot rezerva testele, care trebuie achiziționate în mod privat, începând cu 22 octombrie, când va fi postată o listă a furnizorilor privați autorizați pe site-ul gov.uk.

De asemenea, oamenii vor putea rezerva teste de debit lateral la centrele de testare situate în unele aeroporturi.

Anglia adoptă noi reguli de călătorie. Doar nevaccinații vor face carantină și vor cumpăra teste PCR

Oricine a cumpărat deja un test PCR de făcut după sosire nu trebuie să cumpere un alt test.

Cei care nu sunt vaccinați vor trebui în continuare să facă un test PCR în a doua zi după sosire și să stea în carantină timp de 10 zile.

Ministrul Sănătății, Sajid Javid, a declarat: „Vrem să călătorim mai ușor și mai ieftin în străinătate, indiferent dacă mergem pentru serviciu sau vizităm prietenii și familia.”

„Testele de debit lateral vor fi disponibile mai târziu în această lună pentru cei care se întorc din vacanțe la jumătatea perioadei.”

Doar șapte țări mai sunt pe lista roșie a Marii Britanii: ​​Panama, Columbia, Venezuela, Peru, Ecuador, Haiti și Republica Dominicană.

Persoanele care sosesc din aceste țări trebuie să plătească 2.285 de lire sterline pentru o carantină timp de 11 nopți într-un hotel aprobat de guvern și să facă teste PCR în timp ce sunt acolo.

Pasagerii complet vaccinați din țările care nu fac parte din lista roșie nu mai trebuie să facă un test de flux lateral înainte de plecarea spre Anglia.


Persoanele vaccinate scapă de testele PCR pentru ziua a doua la sosirea în Anglia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 2.2]

deputat conservator înjunghiat

BREAKING NEWS! Deputat conservator înjunghiat de mai multe ori. Nu se știe care este starea sa

parlamentarul david amess

Anglia în stare de șoc. Parlamentarul David Amess a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori