in

Anglia în stare de șoc. Parlamentarul David Amess a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori

Parlamentarul conservator David Amess a murit după ce a fost înjunghiat la un dispensar din circumscripția sa, a anunțat poliția.

Sir David Amess, care a reprezentat Southend West din Essex, a fost atacat vineri după-amiază la Belfairs Methodist Church din Leigh-on-Sea.

El era deputat pentru Southend West din 1997 și a intrat pentru prima dată în parlament în 1983.

BREAKING NEWS! Deputat conservator înjunghiat de mai multe ori. Nu se știe care este starea sa

„Un bărbat a fost arestat pentru crimă după ce un bărbat a fost înjunghiat în Leigh-on-Sea”, a declarat poliția Essex într-un comunicat.

„Am fost chemați la o adresă din Eastwood Road North, la scurt timp după ora 12.05 azi (vineri 15 octombrie). Am găsit un bărbat rănit. A fost tratat de serviciile de urgență, dar, din păcate, a murit la fața locului”, a mai spus reprezentantul poliției.

„Un tânăr de 25 de ani a fost arestat rapid după ce ofițerii au ajuns la fața locului sub suspiciunea de crimă, iar un cuțit a fost recuperat.”

Carrie Johnson, soția primului ministru Boris Johnson, a scris pe Twitter: „Știri absolut devastatoare despre Sir David Amess. Era foarte amabil și bun. Iubea enorm animalele și era un adevărat domn. Acest lucru este atât de nedrept. Gândurile noastre sunt alături soția și a copiilor lui.”


Anglia în stare de șoc. Parlamentarul David Amess a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

PCR ziua a doua

Persoanele vaccinate scapă de testele PCR pentru ziua a doua la sosirea în Anglia

parlamentarul înjunghiat mortal

Parlamentarul înjunghiat mortal era un eurosceptic și a susținut cu vehemență Brexitul