in

Utilizatorii Uber din Marea Britanie vor putea rezerva și zboruri în aplicație, iată ce mai oferă

Utilizatorii Uber din Marea Britanie vor putea rezerva zboruri în aplicație până la vară
Noua funcție face parte din ambiția firmei de a crea o “soluție de călătorie fără întreruperi”. Compania își propune să ofere mai multe forme de transport.
Noua funcție care le permite consumatorilor să rezerve zboruri interne și internaționale este implementată în aplicația Uber din Marea Britanie și va fi disponibilă pentru toți utilizatorii britanici până în vară.

>>> Puteți conduce dimineața după ce ați băut seara? Și cât timp rămâne alcoolul în organism?

Utilizatorii Uber din Marea Britanie vor putea rezerva zboruri

Uber a declarat că funcția de rezervare a zborurilor face parte din ambiția sa de a “crea o soluție de călătorie din ușă în ușă fără întreruperi”, alături de funcția de rezervare a mașinilor pentru care a fost cunoscută inițial. Compania a încheiat un parteneriat cu agenția de turism online Hopper pentru a le permite utilizatorilor să rezerve zboruri și va primi un mic comision din fiecare vânzare.

Utilizatorii din Marea Britanie, care este una dintre cele mai mari piețe ale Uber în afara Americii de Nord, pot deja să rezerve în aplicație bilete de autocar pentru serviciile National Express și Megabus, precum și călătorii cu trenul în rețeaua feroviară națională și pe Eurostar.

În Londra, compania americană deține din 2020 drepturile de denumire pentru serviciul de nave de navetiști Thames Clippers, care a fost redenumit Uber Boat. Aceste călătorii pot fi, de asemenea, rezervate prin intermediul aplicației Uber, care le permite pasagerilor să urce la bordul vaselor fluviale cu ajutorul unui cod QR de pe telefon.

>>> Patru noi reguli de conducere vor veni în 2023 – de la interzicerea parcării pe trotuar la limitele de viteză de 20 mph

Cum va funcționa

Pentru a rezerva un zbor, utilizatorii Uber vor trebui să introducă informațiile de călătorie, inclusiv locul de unde și spre care zboară și data planificată a călătoriei.

Compania a precizat că aceștia vor putea apoi să selecteze zboruri dus și întors, iar apoi să selecteze și să plătească locurile în aplicație, dacă vor călători cu o companie aeriană importantă.

Andrew Brem, director general al Uber UK, a declarat: “Noua noastră funcționalitate va face ca rezervarea și gestionarea călătoriilor cu avionul să fie simple și fără stres, procesul de rezervare putând dura doar un minut.”

Directorul executiv al Uber, Dara Khosrowshahi, a împărtășit planurile sale pentru ca societatea să devină “un sistem de operare pentru viața de zi cu zi” în 2019, când a fuzionat serviciile sale de transport cu mașina și de livrare de mâncare Uber Eats. De asemenea, a adăugat o funcție în aplicație care evidențiază opțiunile de transport public local.

Grupul a crescut veniturile cu aproximativ o treime în primele trei luni ale anului, a raportat marți, contribuind la reducerea pierderii nete.

surse: The Guardian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

WhatsApp ar putea dispărea din Marea Britanie

WhatsApp ar putea dispărea din Marea Britanie, ce probleme declară guvernul

Patru noi reguli de conducere în 2023

Patru noi reguli de conducere vor veni în 2023 – de la interzicerea parcării pe trotuar la limitele de viteză de 20 mph