in

Vremea în weekend în Marea Britanie: condițiile de îngheț și zăpadă vor continua

Vremea în weekend în Marea Britanie. Vremea de iarnă, care a adus ninsori în unele zone din Marea Britanie și a redus temperaturile peste noapte la aproape -10C (14F), va continua și în weekend. Multe zone din nordul Angliei și Scoția s-au trezit în condiții de îngheț vineri dimineața, la începutul iernii meteorologice, în timp ce ploile de lapoviță și ninsoare au continuat în noaptea de joi spre vineri.
>>> Marea Britanie îngheață taxa pe alcool. În medie, o halbă de bere costă 4,63 lire sterline

Vremea în weekend în Marea Britanie

Majoritatea ploilor de zăpadă și lapoviță au fost limitate la zonele de coastă din estul Angliei până vineri după-amiază, iar mari părți din Marea Britanie au avut parte de o vreme rece și însorită, după ce la început a fost ceață, scrie The Guardian.

Meteorologii au declarat că vineri seara se așteaptă să fie rece și geroasă, iar vremea geroasă va continua și sâmbătă, aducând mai multă ceață pe alocuri. Met Office a prognozat, de asemenea, ploi în zonele de coastă, care pot aduce un risc de gheață pe suprafețele netratate în noaptea de vineri spre sâmbătă. Există riscul formării de ceață și ceață înghețată, în special în sud și est.

Un sistem de joasă presiune care se deplasează dinspre sud-vest sâmbătă seara ar putea aduce mai multe ninsori pe terenurile mai înalte, dar duminică temperaturile vor crește ușor în multe părți din sudul Angliei.
>>> Țigările mai scumpe în Marea Britanie! Prețurile la tutun cresc după majorarea uriașă a taxelor anunțate de Jeremy Hunt

Cea mai scăzută temperatură: -9,4C

Un purtător de cuvânt al Met Office, Nicola Maxey, a declarat: “Noaptea trecută a fost o noapte rece în întreaga țară, cu un îngheț generalizat, în timp ce temperaturile au scăzut mult sub zero grade pentru majoritatea. Cea mai scăzută temperatură înregistrată în Marea Britanie peste noapte a fost de -9,4C la Shap, în Cumbria. Și în zona Londrei a fost o noapte friguroasă, în Teddington, în Middlesex, temperatura a scăzut la -3,4C, în Northolt la -2,3C și în Kew Gardens la -2,2C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.5]

Prețurile caselor din Regatul Unit cresc pentru a treia lună consecutivă, pe măsură ce ratele creditelor scad

Apa potabilă din Anglia conține substanțe cancerigene, conform regulilor OMS