in

Marea Britanie îngheață taxa pe alcool. În medie, o halbă de bere costă 4,63 lire sterline

Iubitorii de alcool din Marea Britanie răsuflă ușurați, după ce ministrul de Finanțe Jeremy Hunt a anunțat înghețarea taxei pe alcool. Decizia va aduce economii semnificative pentru pub-urile din Marea Britanie și clienților acestora, lăsându-le în buzunare un total de 4,3 miliarde de lire sterline. Marea Britanie îngheață taxa pe alcool.

Marea Britanie îngheață taxa pe alcool

Înghețarea taxei pe alcool înseamnă că prețurile berii și băuturilor spirtoase vor rămâne la nivelul actual. Aceasta este o veste mare pentru industria alcoolului, care a avertizat că prețul mediu al unei halbe de bere în Marea Britanie ar putea crește cu 20p dacă guvernul nu intervine.

Vezi si:

În ultimul an, prețul mediu al unei halbe de bere a crescut cu 50p la 4,63 lire sterline, prețul urcând până la 8 lire sterline pentru o halbă în unele pub-uri din Londra.

„Știu că pentru mulți oameni, mersul la pub a devenit mai scump”, a spus ce ministrul de Finanțe Jeremy Hunt în declarația din 22 noiembrie.

„Am ascultat cu atenție argumentele convingătoare cu privire la taxele la alcool [inclusiv cele] din industria whisky-ului scoțian… Așadar, pe lângă confirmarea garanției noastre Brexit pub-urilor, ceea ce înseamnă că taxa la o halbă este întotdeauna mai mică decât în ​​magazine, am am decis să înghețe toate taxele pe alcool până la 1 august anul viitor. Asta înseamnă că nu există o creștere a taxelor la bere, cidru, vin sau băuturi spirtoase.”, a spus el, citat de harpers.co.uk

Satisfacție în sectorul băuturilor

Miles Beale, directorul executiv al Asociației de comerț al vinului și al băuturilor spirtoase, și-a exprimat satisfacția față de decizia de înghețare a taxei, subliniind că a fost o ușurare uriașă pentru industria vinului și băuturilor spirtoase și sectorul de catering, care au fost puternic afectate în ultimii ani.

Stephen Russell de la UK Spirits Alliance i-a mulțumit ministrului pentru decizia de a îngheța taxa, spunând că a fost un vot de încredere în acest sector dinamic, intern. El a adăugat că decizia va stimula creșterea în industrie, va sprijini locurile de muncă și va ajuta consumatorii într-un moment în care bugetele gospodăriilor rămân sub presiune.

Nuno Teles, șeful Diageo GB, și-a exprimat, de asemenea, recunoștința, spunând că decizia sprijină un sector autohton care angajează mulți oameni în Marea Britanie. „Astăzi facem un toast pentru ministrul de finanțe și prim-ministru”, a adăugat el.

Boudewijn Haarsma, directorul general al HEINEKEN UK, a declarat că decizia cancelarului de a îngheța taxa și de a continua sprijinul pentru tarifele de afaceri este un vot de încredere pentru pub-uri, berării și producătorii de cidru. Această decizie este importantă nu numai pentru industria alcoolului, ci și pentru consumatorii care se pot bucura acum de băuturile lor preferate fără teama creșterii prețurilor. Este, de asemenea, un sprijin semnificativ pentru pub-uri și baruri, care sunt o parte importantă a culturii și comunităților britanice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Țigările mai scumpe în Marea Britanie! Cancelarul Jeremy Hunt a anunțat majorarea taxei pe tutun, ceea ce reprezintă o lovitură

Țigările mai scumpe în Marea Britanie! Prețurile la tutun cresc după majorarea uriașă a taxelor anunțate de Jeremy Hunt

vanzari slabe black friday

Vânzări mici de Black Friday în Marea Britanie, comercianții sunt dezamăgiți