in

Tu cum trimiţi bani în ţară? Vrei să înveţi un mod simplu şi rapid?

Tu încă mai trimiți bani de la oficiile poștale sau prin intermediul unor agenți stradali? Încă mai plătești comisioane pentru transfer în funcție de suma trimisă? Înseamnă că nu ai auzit de Opal Transfer – poți trimite bani online, de pe site sau poți descărca aplicația.Aplicaţia Opal Transfer este modalitatea perfectă atunci când ai nevoie să trimiţi bani în România. Este rapid, sigur şi banii ajung în aceeaşi zi! Cu doar £0.50 pe tranzacție.

Pentru a trimite bani familiilor din ţară prin această aplicaţie, aveţi  la dispoziţie trei platforme: Google Play, App Store şi Windows Store.

Acest articol vă îndrumă către finalizarea cu succes a unei tranzacţii. Urmăriţi paşii de mai jos, iar la final veţi fi recompensaţi cu recunoştinţa şi dragostea celor dragi!


Descărcaţi aplicaţia Opal Transfer din locaţia specifică sistemului dumneavoastră de operare: Google Play, App Store sau Windows Store.

După ce aţi instalat aplicaţia, o deschideţi şi mergeţi în meniu acesteia pentru a selecta limba dorită (în cazul de faţă, româna). Urmează crearea utilizatorului nou, folosind opţiunea Înregistrează-te şi apoi selectaţi Client Persoană Fizică Nouă.

Următorul pas este completarea câmpurilor cu datele personale, adresa şi pentru a finaliza întregistrarea, trebuie să vă creaţi o parolă (cu care ulterior veţi accesa contul aplicaţiei Opal Transfer) şi un cod PIN, care va trebui, de asemenea, să fie introdus de fiecare dată când accesaţi aplicaţia. Citiţi apoi Termenii şi Condiţiile, Politica de Confidenţialitate şi Politica de Cookies şi după ce sunteţi de acord cu toate acestea, bifaţi căsuţa şi selectaţi: ”Înregistraţi-vă”. În acest timp, veţi primi şi un mesaj de confirmare pe adresa de email pe care aţi folosit-o pentru a vă crea contul.

Felicitări, în acest moment, aveţi contul creat în aplicaţia Opal Transfer! Acum este momentul să trimiteţi bani celor de acasă.

Selectaţi Trimiteţi bani acum, iar următorul pas este completarea datelor persoanei care va primi banii. Selectaţi ţara de destinaţie, numele şi prenumele persoanei destinatare şi contul în care trimiteţi banii. Adresa de email şi numărul de telefon sunt opţionale.

De reţinut: Puteţi crea o listă cu persoanele cărora le trimiteţi bani în mod curent, fie să este un membru al familiei sau un prieten, iar când veţi vrea să faceţi un nou transfer, este suficient să-i selectaţi din lista de destinatari, fără să mai fie nevoie să le introduceţi datele din nou. Simplu şi eficient!

Aţi hotărât ce sumă trimiteţi astăzi familiei? Să spunem că sunt  £100. Introduceţi suma, care va fi convertită în lei, 521 lei, în acest caz, la care se adaugă comisionul de £0.5. Specificaţi scopul transferului şi sursa banilor şi treceţi la pasul următor. Sunteţi foarte aproape de final!

Aveţi opţiunea să plătiţi prin transfer bancar şi să finalizaţi plata prin această modalitate. Şi, de asemenea, puteţi să transferaţi banii direct de pe cardul dumneavoastră, introducând următoarele detalii: numărul cardului, data la care expiră şi codul CVV (aflat pe spatele cardului). Toate aceste informaţii le găsiţi înscrise pe card. Finalizaţi plata şi banii au plecat deja către cei dragi! Şi, foarte important, banii vor ajunge la ei în aceeaşi zi! Atât de simplu a fost!

Informaţii despre istoricul tranzacţiilor puteţi găsi accesând meniul aplicaţiei. Acum, după ce aţi aflat beneficiile acesteia, modalitatea simplă de operare şi rapiditatea cu care banii vor ajunge la destinaţie, vă aşteptăm cu un nou transfer. O puteţi face de oriunde, la orice oră, fără să depindeţi de nimic, exceptând telefonul mobil, de care oricum, în zilele noastre, suntem cu toţii nedespărţiţi. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.opaltransfer.com/ro

Destinatarul va primi banii în aceeași zi, în contul bancar, în lei.

Încearcă și tu aplicația Opal Transfer:

    

Bătrânii României care trăiesc cu dorul de copii zi de zi: «Dacă lor le este bine în străinătate şi eu sunt bine»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
România. Pleacă muncitorii români, vin cei asiatici! „În timp ce filipinezele vin aici, bonele românce pleacă în Italia, Germania, Austria sau Marea Britanie”

Belfast. Românii, ținta unor noi atacuri rasiste în Irlanda de Nord. Casă atacată în Belfast