in

Acuzații grave la adresa Danielei Vițelaru, coordonatorul Junior International TV din Londra

Peste 30 de persoane, părinți și foști angajați sau colaboratori ai Junior International, o acuză pe coordonatoarea Daniela Vițelaru că are să le înapoieze mii de lire sterline.

Scandalul a pornit de la o postare pe Facebook a cameramanului Marian Stanciu, cunoscut ca Puștiul de la Cronica Cârcotașilor. Marian spune că a colaborat cu Junior International TV și trebuia să primească 1.500 de lire sterline pentru serviciile efectuate. Atunci când i-a amintit Danielei Vițelaru de bani, aceasta i-a spus că „Junior a dat faliment”. Puștiul a publicat pe Facebook și o fotografie a conversației avute cu Daniela Vițelaru:Au început să apară apoi și alte sume de bani, mai mari și mai mici, pe care persoana menționată are să le plătească diverșilor colaboratori.

Colac peste pupăză, părinții ai căror copii erau „instruiți” în tainele televiziunii (de o persoană care, spun ei, nu le-a prezentat vreodată o diplomă sau o realizare în televiziune) spun că au dat câte 500 de lire sterline pentru ca să apară într-un „fashion show”, într-o ținută creată special pentru ei. Show-ul, unde ar fi trebuit să cânte vedeta Ștefan Bănică Junior, s-a amânat deja de trei ori, unii dintre oameni și-au cerut banii înapoi, însă nu i-au primit.

„Cel mai trist este că m-a țepuit exact când a murit mama și aveam mai multă nevoie de bani. Și, când i-am spus cu ce mă confrunt, mi-a replicat intr-un fel pe care nu știu să-l caracterizez, așa că vă las pe voi: “Te rog să nu mă încarci negativ cu problemele tale!”, este declarația jurnalistului Justinian Moga, cel care spune că are de primit 3.800 de lire sterline de la Vițelaru, pentru realizarea unui documentar despre Junior International TV.

„Nu mai accept sa dau ceva si copilul meu sa fie numai mintit si obosit aiurea .Plus că nu ne-a dat nicio filmare din proiect nimic, poze doar cu taraita si pe alea ne punea sa le platim. Deci noi nu am beneficiat de nimic in doi ani ci numai am bagat bani”, povestește una dintre mamicile care și-a înscris copilul la Junior International. Școala de televziune promite multe, potrivit site-ului propriu, însă părinții spun că nici 20% din ce se arată acolo nu a fost predat copiilor lor. Toți cei cu care am stat de vorbă au spus că nu au observat ca micuții lor să fi învățat ceva în urma cursurilor, dar că unii au continuat să frecventeze școala pentru că acolo puteau socializa cu alți copii români.

Toată povestea despre scandalul de la Junior International, cu declarații, fotografii, documente, o puteți citi în Ziarul Românesc de săptămâna viitoare.

Daniela Vițelaru a scris pe pagina sa personală de Facebook că acuzațiile nu sunt adevărate și că va spune ea exact ce s-a întâmplat pe 2 iulie, într-o publicație românească din UK. Mai mult, i-a atenționat pe cei care scriu despre ea că îi va acționa în judecată. Am solicitat și punctul său de vedere, pe care îl așteptăm până joi, 16 iunie.

Menționăm că Daniela Vițelaru a primit, în urmă cu doi ani, diploma ambasadorului României în UK pentru „servicii aduse comunității românești”. Solicităm, pe această cale, retragerea acestei distincții, având în vedere scandalul de la Junior International.

Citiți în Ziarul Românesc de sâmbătă, 18 iunie, o poveste senzațională despre cum fac unii români bani în Marea Britanie, pe spatele conaționalilor creduli.

Mircea Maer

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cinci jucătoare de tenis din România sunt între primele 100 din lume

Prinţul William, pe coperta revistei Attitude. El îşi exprimă suportul pentru tinerii gay