in

Consulatul de la Londra, asaltat de cererile românilor. Aproape 20.000 de pașapoarte eliberate în ultimele patru luni

În primele patru luni ale acestui an s-au procesat peste 40.000 de servicii consulare la Consulatul României din Londra, cele mai multe fiind cereri de eliberare pașapoarte, 18.768, se arată pe pagina de Faceboook a instituției.

„Vă mulțumim tuturor celor care v-ați programat și ne-ați vizitat pentru răbdarea și înțelegerea manifestate. Se pot vedea eforturile pe care le facem zilnic pentru a primi un număr cât mai mare de cereri și a rezolva cât mai multe dintre problemele dvs.”, se mai arată în comunicat.

„Odată informați corespunzător, completate și programate online cererile procesarea este mult mai rapidă și eficientă”, mai sunt de părere reprezentanții consulatului de la Londra.

Totodată se recunoaște faptul că „sunt foarte multe alte lucruri care necesită atenție și trebuie îmbunătățite.”

„Vă asigurăm că în centrul atenției și a preocupărilor noastre a fost și va rămâne cetățeanul român și că problemele sunt prioritizate și gestionate astfel încât să aducă schimbări în bine pentru comunitatea românească din Marea Britanie. Mulțumim funcționarilor consulari pentru disponibilitatea, înțelegerea și profesionalismul lor. Sunt tineri, în mare majoritate, și foarte deschiși, harnici și eficienți”, se încheie postarea de pe pagina Consulatului României la Londra.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Sute de mii de europeni au aplicat pentru rezidența în Marea Britanie după Brexit. Cei mai mulți sunt români

Fiicei Andreei Esca nu îi priește Londra. Se gândește să revină în România după studii