in

Cristina, românca aleasă „Persoana Anului” în Hertford: povestea emoționantă a celei mai iubite șoferițe

În orașul pitoresc Hertford din apropierea Londrei, o femeie de origine română a reușit să cucerească inimile comunității și să primească distincția de “Persoana Anului”. Cristina Dobre, o șoferiță de autobuz originară din București, a devenit un simbol al bunătății și al profesionalismului într-o lume agitată.

Afacerea unui român a cucerit clienții britanici: Premiul „cea mai bună pizzerie” pentru al doilea an consecutiv

Cristina Dobre, Persoana Anului în Hertford

Cu un zâmbet cald mereu pe buze și o atitudine prietenoasă, Cristina conduce autobuzul liniei 333 prin Hertford și Bengeo, iar călătorii ei o consideră un adevărat “superstar”. Comunitatea locală a fost profund impresionată de implicarea și devotamentul acestei șoferițe, care a transformat simpla călătorie cu autobuzul într-o experiență plină de bucurie.

„I Love Hertford”, o comunitate locală activă, a acordat premiul “Persoana Anului 2023” Cristinei, recunoscând astfel contribuția ei la atmosfera pozitivă din oraș. Comentariile și mesajele de felicitare au curs din toate părțile, oamenii împărtășind poveștile lor despre cât de mult a însemnat prezența Cristinei în viața lor de zi cu zi.

Afacere de succes: O familie de români s-a întors din Anglia pentru a obține „aurul alb” în Țara Făgărașului

„Felicitări Cristina.. Superstarul șoferiță de autobuz din Hertford. Mulți dintre voi au luat legătura pentru a o nominaliza pe Cristina, care conduce autobuzul 333 între Hertford și Bengeo.

„Este o persoană minunată” „Întotdeauna atât de prietenoasă” „Copiii mei primesc întotdeauna un val când trec” „O rază de soare care merită o oarecare recunoaștere” .. doar câteva dintre multele mesaje pe care le-am primit.

Limba română, a doua cea mai vorbită limbă străină în Marea Britanie. În multe cartiere din Londra este pe primul loc, după engleză

Am reușit să o prind pe câștigătoazrea noastră ieri la stația de autobuz Hertford. Neanuntat am surprins-o pe Cristina cu vestea buna. În timp ce i-am oferit un premiu și un certificat ILH, autobuzul a izbucnit în aplauze și urale.. a fost un moment minunat. Uneori, cele mai mici acte de bunătate pot avea un impact mare asupra zilei cuiva. Vă mulțumim pentru pozitivitate, zâmbete și valuri .. meriți absolut acest premiu din partea comunității”, este mesajul postat de comunitatea I Love Hertford, care are și o pagină web.

„Ești cea mai bună”

Cristina Dobre, persoana anului în Hertford – Membrii comunității au apreciat căldura și amabilitatea cu care Cristina își tratează călătorii. Mesajele de pe rețelele de socializare au inclus cuvinte de laudă precum “Ești cea mai bună!” sau “Felicitări, meriți din plin acest premiu!”. „Felicitări! Îmi imaginez că a fi șofer de autobuz trebuie să fie uneori foarte stresant și provocator și este minunat să citești cât de multă pozitivitate ai adus rolului. Eu personal nu am avut vreodată nevoie să iau 333, dar sunt destul de tentat să-l iau acum!”, se spune într-un comentariu.

Cristina, șoferița de autobuz din București, a devenit astfel un exemplu de inspirație pentru toți cei care urcă în autobuzul său, aducând căldură și lumină într-o lume din ce în ce mai gri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Brățări care detectează consumul de alcool

Brățări care detectează consumul de alcool, mii de persoane din Marea Britanie obligate să le poarte

Ryanair, Wizz Air, Jet2, easyJet și TUI. Lista articolelor interzise în bagajul de mână în 2024