in

Cum mai locuiesc românii în Londra. 26 de oameni într-o casă cu trei dormitoare. Cea mai ieftină chirie, în BECI!

Nu mai puțin de 26 de cetățeni români au fost găsiți, în urma unui control al primăriei Newham, locuind într-o casă cu doar trei dormitoare.

Condițiile în care trăiau aceștia erau, după cum spune președintele Consiliului Newham, Robin Wales, desprinse parcă din romanele lui Charles Dickens.

Autoritățile au mers vineri, 19 iunie, la casa unde locuiau cei 26 de români, în urma unor reclamații ale vecinilor care s-au plâns că muzica era foarte tare și că locul este un focar de infecție.Polițiștii au fost surprinși să constate câți oameni locuiau în acea casă. Şapte persoane dormeau într-o pivniţă fără geamuri şi cu gurile de ventilaţie astupate. Ceilalţi erau îngrămădiţi în trei dormitoare.

Pentru închirierea beciului, cei șapte plăteau câte 20 de lire sterline pe lună, iar cei din dormitoare câte 180 de lire sterline pe lună.

Potrivit Daily Mail, proprietarul locuinţei, care riscă să fie pus sub acuzare, fusese avertizat şi în 2012 pentru încălcarea legislaţiei britanice care interzice găzduirea unei familii mai mari de şapte persoane.

Autorităţile din Newham au emis în ultimii cinci ani zeci de avertizări pentru deţinătorii unor astfel de proprietăţi, se mai arată în Daily Mail.


Șase români, „sclavi” la o spălătorie auto din Cambridge

Români, victime ale sclaviei moderne. Însemnați ca vitele, vânduți și cumpărați cu 200 de lire sterline

Dormeau acolo unde munceau. Șantierul a fost închis

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Daily Mail: Românii dorm în stradă la câțiva metri de Palatul Reginei

Sforăiturile l-au dat de gol. Un asistent român dormea în post