in

Eagles Football Academy întâlnește Arsenal Academy într-un meci amical. Gabi Dumitru: „Invitația ne onorează”

La nici trei ani de la înființare, Eagles Football Academy primește din ce în ce mai multe semnale de recunoaștere pe plan fotbalistic chiar în Londra una dintre capitalele mondiale ale fotabalului.

După un an competițional remarcabil, în care tinerii fotbaliști de la EFA au făcut o impresie excelentă la Grassroots Youth Football Festival Edinburgh și au câștigat, cu grupa U13, a doua ediție a Cupei Eagles, managerul Gabi Dumitru, a primit o nouă veste îmbucurătoare. El ne-a declarat că unul dintre scouterii Arsenal, Rodney Findley, l-a contactat pentru un meci amical.Finley a fost prezent la Cupa Prieteniei, din luna iulie, câștigată de grupa U8 a Eagles Football Academy. Oficialul Arsenal a fost impresionat de jocul copiilor, de prezentarea academiei, de activitățile pe care copiii le-au avut în pauze, ne-a spus Gabi Dumitru.

Astfel, joi, 27 octombrie, de la ora 18.00, grupele U8 ale Eagles Football Academy și Arsenal Academy se vor confrunta într-un meci amical ce se va juca la baza sportivă a tunarilor din Finchley.

 

„Invitația celor de la Arsenal ne onorează. Sperăm ca copiii să lase o impresie frumoasă. Poate pe viitor vom avea o colaborare cu Arsenal, în vederea promovării copiilor din academia noastră”, a declarat Gabi Dumitru.

VEZI VIDEO – Fotbal la superlativ, la Cupa Eagles 2016. EAF U12 a câștigat turneul

Micii fotbaliști de la Eagles Football Academy vă invită la Eagles CUP ediția a doua

Jucătorul Southampton, Florin Gardoș, la Eagles Fotball Academy: „Trebuie să faceți sacrificii pentru a ajunge fotbaliști”

António Semedo, în vizită la Eagles Football Academy: „Am văzut deja un Messi”

Povestea primei academii românești de fotbal din Londra. 39 de copii români visează la Premier League. GALERIE FOTO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șofer român, atacat de refugiații din Calais. A fost la un pas de moarte

Brexit, drum fără întoarcere. Procedura nu poate fi oprită