in

Tânără din Buzău de 22 de ani, infarct la Londra. Strângere de fonduri pentru aducerea trupului în țară

Români în UK – Româncă moartă în Marea Britanie – Georgiana Dumitru, alintată Jojo de prieteni, s-a stins la doar 22 de ani pe un pat de spital la Londra, scrie Buzoienii.ro.

Româncă moartă în Marea Britanie

„Infarct”, au anunțat pe facebook prietenele Georgianei, rămase la Buzău. Din spusele acestora, „Jojo” suferea de insuficiență cardiacă, dar nu se așteptau la o așa veste tristă.

Georgiana urmase cursurile Liceului de Arte și Meserii din Buzău, apoi se angajase ca ospătăriță la Bistro, iar din 2020 lucra în centru ca operator telefonic la Blue Point, o firmă de profil din București, cu filiale la Buzău și Slobozia.

La finalul lunii iunie a plecat de la Blue Point și a plecat în Anglia, la Londra.

Din păcate, în loc de vești bune, familia și prietenii au primit-o pe cea mai rea. Buzoianca s-a stins pe un pat de spital la Londra, în urma unui infarct, mai transmite sursa citată.


Pagina ei de Facebook Georgianna DG, e plină de mesaje de condoleanțe.

Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos !
Vine o zi in care realizam ca viata este o calatorie cu punct final, o zi in care constientizam ca moartea poate fi o realitate la orice varsta și orice moment , ai plecat mult prea tânără și mult prea departe .. Dumnezeu sa te aibă în paza Lui acolo sus ! Te iubim!”

„Privesc spre cer, că acolo-i viitorul.”, scrisese tânăra nu demult pe pagina sa, în dreptul unei fotografii.
Întrucât Georgiana Dumitru provine dintr-o familie modestă financiar, trupul neînsuflețit nu poate fi deocamdată adus din Anglia. Costurile sunt de aproximativ 4000 de euro.

Familia și prietenii au facut un apel pe Facebook pentru a se dona în contul surorii Georgianei cele câteva mii de euro necesare repatrierii trupului, scrie activenews.ro. 👇👇

Se strâng bani pentru repatrierea Andreei, românca decedată de COVID-19 în Belfast

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Un vaccin de rapel anti-poliomielită va fi administrat TUTUROR copiilor sub 10 ani din Londra, pentru a preveni primul focar în Marea Britanie în 50 de ani

crima dupa nunta

Anglia: Și-a omorât soția la câteva zile după nuntă, a ținut-o într-un dulap, apoi a băgat-o într-o valiză și a aruncat-o pe câmp