in

Anglia: Și-a omorât soția la câteva zile după nuntă, a ținut-o într-un dulap, apoi a băgat-o într-o valiză și a aruncat-o pe câmp

Anglia: Și-a omorât soția la câteva zile după nuntă, a ținut-o într-un dulap, apoi a băgat-o într-o valiză și a aruncat-o pe câmp. Un bărbat a fost găsit vinovat de uciderea soției sale la doar câteva zile după ce s-a căsătorit cu ea.

Thomas Nutt și-a ucis soția de 52 de ani, Dawn Walker, în luna octombrie a anului trecut. Cadavrul lui Dawn a fost găsit într-o valiză de către niște vecini suspicioși pe un câmp din apropierea casei cuplului din Lightcliffe, West Yorkshire.

Nutt a recunoscut că și-a ucis soția, pledând vinovat de omor prin imprudență, dar a negat crima.

Cu toate acestea, miercuri, 10 august, după doar câteva ore de deliberare, un juriu a dat un verdict unanim de vinovăție la Bradford Crown Court, relatează express.co.uk.

Crimă în Wandsworth, sud-vestul Londrei: un bărbat a fost înjunghiat mortal în casă

Și-a omorât soția la câteva zile după nuntă

În timpul discursurilor de încheiere ale acuzării de vineri (5 august) s-a declarat în fața instanței că Nutt este un “mincinos experimentat” care “a demonstrat o tendință permanentă de a-și ataca partenerele de sex feminin”.

O autopsie efectuată după descoperirea cadavrului lui Dawn a arătat că aceasta suferise multe răni. Unele, cum ar fi un ochi vânăt, vânătăi pe gât, corp, piept și claviculă au fost provocate înainte de moartea ei.

Altele, cum ar fi “deformarea evidentă” a picioarelor, au fost provocate în momentul în care Nutt a încercat să o bage în valiză, după ce a ținut-o o perioadă de timp într-un dulap din bucătărie.

A ținut-o într-un dulap, apoi a băgat-o într-o valiză

Cadavrul lui Dawn a fost găsit de un vecin îngrijorat, care a fost de acord să meargă cu Nutt la un cimitir din apropiere pentru a o “căuta pe Dawn”, după ce acesta a raportat dispariția ei.

Nutt chiar a decorat casa lor pentru Halloween după ce a ucis-o. Când a fost interogat de un vecin, acesta le-a spus că “Dawn era încă în pat cu o mahmureală”.

El s-a comportat extrem de vehement pentru a-și ascunde crima macabră și chiar a făcut-o pe fiica ei să creadă că propria mamă ar putea fi încă în viață.

“El știa foarte bine că trupul ei se afla într-un dulap acasă. Totul a fost o șaradă îngrozitoare care a făcut-o pe fiica ei să creadă că mama ei ar putea fi încă în viață, când el știa foarte bine că era moartă la câțiva metri distanță, într-o magazie, aproape de locul unde își făcea decorațiunile de Halloween.”, spune acuzarea

Nutt a fost plasat în arest preventiv și va fi condamnat pentru uciderea lui Dawn pe 19 august.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Tânără din Buzău de 22 de ani, infarct la Londra. Strângere de fonduri pentru aducerea trupului în țară

Se cere interzicerea grătarelor în Marea Britanie: „Risc real de incendii dezastruoase”