in

Se strâng bani pentru repatrierea Andreei, românca decedată de COVID-19 în Belfast

Este nevoie de suma de 3.000 de lire sterline pentru ca trupul Andreei să poată fi repatriat în România, unde familia dorește să o înmormânteze.

În acest scop a fost deschisă o colectă publică pe pagina justgiving.com unde s-au strâns deja 2.600 de lire sterline.

Cei care doresc să ajute cu cât de puțin, o pot face AICI.

Pe 13 august, Andreea Maftei, în vârstă de numai 32 de ani, a murit după ce a dezvoltat complicații din cauza infecției cu COVID-19.

Irlanda de Nord: Româncă de 32 de ani ucisă de coronavirus. Tatăl își strigă durerea: „Fiica noastră a trecut la îngeri, ucisă de acest mizerabil virus”

Originară din orașul Tecuci, Andreea Maftei lucra la o cafenea cunoscută din Ballymena. Colegii au depus flori și au scris mesaje de condoleanțe.

Conducerea localului unde a lucrat Andreea a postat un mesaj pe Facebook: „Inimile noastre sunt alături de iubitul soț al Andreei, Ovidiu, părinții, bunicii și familia ei. Andrea a lucrat cu noi timp de doisprezece ani fantastici, nu numai că a fost o angajată de încredere, ci și un prieten foarte loial. Suntem întristați de veste. Din păcate, Andrea a fost răpită dintre noi în condiții îngrozitoare… Ne va fi dor de tine pentru totdeauna. Nu putem exprima asta în cuvinte.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Raport UE: România are cea mai mare rată de decese COVID-19 din Europa. Cazurile noi, de 4 ori mai multe față de media UE

Haos la frontiera Regatului Unit după ce jumătate de milion de britanici au părăsit Franța din cauza noilor restricții