in

Înveţi engleza și obţii yellow card!Românii care doresc să învețe limba engleză și să obțină și yellow card au o șansă extraordinară acum. UK School of English organizează cursuri pe o perioadă de maxim 10 luni în variante full-time sau part-time. Anca Popescu, receptionist la UK School of English, oferă mai multe detalii.

Anca Popescu, 31 de ani, lucrează de 7 ani la UK School of English. În România a lucrat ca educator și profesor de desen la Suceava. Îi place ceea ce face și este mândră de calitatea serviciilor oferite de școala din Croydon. Anul viitor, School of English va împlini un deceniu de activitate și a avut pînă acum cîteva mii de absolvenți. “Școala a fost înființată cu doi ani înainte de a veni eu, adică în 2002. Aveam patru luni de când ajunsesem la Londra și am găsit acest job care mi se potrivește”, ne spune Anca.

Cursanții sunt instruiți de 10 profesori, iar în urma cursurilor, elevii pot susține examenul Cambridge fără emoții. “Șansa reușitei la examen a unui elev depinde în proporție de 90% de profesori. Profesorii noștri sunt cu o înaltă calificare, folosesc metode și tehnic moderne de învățare rapidă și eficientă a limbii engleze. Orele sunt relaxante, dar au loc într-o atmosferă profesionistă”. School of English dispune de clădiri spațioase în care își pot desfășura activitatea și 500 de cursanți, în funcție de grupuri. “Cursurile încep în fiecare lună. Acum avem 250 de înscriși, dar avem luni și cu 500. Avem spații suficiente și dotări astfel că putem face față unui număr destul de mare de studenți.” În medie o clasă are 15 elevi. Cel mai scurt curs cuprinde 4 săptămâni, iar cel mai lung 48 de săptămâni.

“Avem cursuri full-time care înseamnă 3 ore pe zi de luni până vineri și cursuri part-time de 6 ore pe săptămână. Cursurile cuprind reading, writing, listening, pregătire practică pentru interviu, precum și examinare intermediară după fiecare nivel. Aici vin foarte mulți cursanți care vor să meargă să dea examen Cambridge și 90% dintre ei reușesc. Dar asta depinde și de durata cursului. Pentru că nu poți să vii o lună la cursuri și să înveți engleza la perfecție, mai ales dacă pleci de la zero.”, afirmă Anca Popescu. Școala organizează și o serie de activități extracurriculare cum ar fi călătorii, excursii, petreceri, cea mai importantă fiind petrecerea de Crăciun, care a intrat deja în tradiție.

Yellow card

80% dintre cursanți sunt români care vor să învețe limba engleză. Studenții pot prinde doi iepuri dintr-un foc. Ei învață engleza și concomitent pot aplica pentru permis de muncă temporar în UK, primind yellow card. Cursurile sunt foarte folositoare și pentru cei care vor să dobândească cetățenia britanică. “Primim cursanți care au peste 18 ani, media de vârstă fiind de 22 de ani, la noi însă vin oameni de toate vîrstele. Cel mai în vârstă cursant avea 70 de ani. Sunt persoane care vin la copii care s-au stabilit aici și fiindcă au timp liber mai mult, decid să facă ceva folositor și atunci încep să învețe o limbă străină. Ca să fie sigur că stăpânește bine limba engleză, o persoană ar trebui să frecventeze cursurile școlii noastre minim 6 luni “.

Reduceri în octombrie

Pentru cei care se înscriu luna aceasta la cursuri, UK School of English oferă o reducere de 50% din preț. “Cursurile pentru o perioadă de 48 de săptămâni costa 849 de lire, dar luna aceasta ele sunt la jumătate de preț, adică 499 de lire pentru full-time, 479 de lire pentru part-time. Cel mai mic preț este cel de 99 de lire, care este și cel mai scurt curs, patru săptămâni, la opțiune part-time. Mai avem cursuri de 8, 12, 24, 36 și 44 de săptămâni toate fiind valabile pentru ambele opțiuni. În afară de posibilitatea obținerii cardului de student, cursanții mai au și alte avantaje. În primul rând ei beneficiază de o reducere la transport cu Oysterul de 30%. Apoi mai există și posbilitatea achitării taxei în rate. Pentru înscriere, cursanții nu au nevoie decât de un act de identitate, completarea unui formular și de plata taxei.

UK School of English

69-71A South End Croydon CR0 1BF

www.uk.school.org.uk

www.ukschoolofenglish.co.uk

Contact: Anca Popescu Tel. 02086863122

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Imigranții nu salvează pensiile britanicilor

Dreptul la Salariul Minim Naţional (NMW) în UK