in

Londra: 17 martie 2024, ziua în care s-a scris istorie la Londra și care naște întrebari

Londra: 17 martie 2024, ziua în care s-a scris istorie la Londra, EnjoyEvents a organizat cel mai mare concert pentru românii din Marea Britanie.

Peste 12 500 de români au participat duminică, 17 martie 2024 la cel mai mare spectacol organizat vreodată în diaspora: Tradițional 2, Andra și invitații de onoare. O reprezentație de ”folclor și trăire românească”.

A fost dans, emoții și multe lacrimi.

Alături de Andra pe scenă au urcat frații Advahov, Zdob și Zdub, Vlăduța Lupău, Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu, Bobonete și mulți alții.

Distincție primită de artistă din partea Wembley Arena

Andra este primul artist român care va avea un afiș pe holurile Ovo Arena Wembley. Mai mult, fiind un concert SOLD OUT, artista a primit o plachetă specială din partea Ovo Arena cu mesajul: ”Felicitări că ai scris istorie alături de EnjoyEvents”.

Lacrimi și emoții încă din primele minute ale spectacolului

Primul moment emoționant s-a petrecut în culise, înainte de a intra pe scenă când Andra și invitații au făcut o rugăciune colectivă., ”Tatăl nostru” răsunând în culise.

Povestea din spatele evenimentului din 17 martie 2024. Andra “TRADIȚIONAL 2” | Ovo Arena Wembley

Cum era de așteptat, românii care au participat la concert au rămas cu amintiri unice, iar social media a fost inundată cu impresii și frânturi din timpul concertului.

Ce alt artist credeți că ar putea umple, din nou, Ovo Arena Wembley?

Sponsorii evenimentului: EgoDent, Aqua Carpatica, Eastlines – serviciul de coletărie, 247 Airport Transfer, restaurantul Crystals of London și Ellie`s Artisan Cakes.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 28 In medie: 3.9]

vanzari case

Vânzări puternice de locuințe în Marea Britanie, cea mai mare creștere lunară din ultimul an

Supliment pentru capacitate limitată de muncă

Supliment de 390 de lire sterline la beneficiile din Marea Britanie. DWP spune cine este eligibil