in

Povestea din spatele evenimentului din 17 martie 2024. Andra “TRADIȚIONAL 2” | Ovo Arena Wembley

Privire retrospectivă din partea echipe EnJoy Events asupra concertului Andra Tradițional 2 organizat la Londra, pe OVO ARENA Wembley

EnJoy Events aduce sincere mulțumiri tuturor participanților pentru sprijinul necondiționat și încrederea acordată, ei fiind esențiali pentru succesul acestui eveniment și cei pentru care acest eveniment a fost creat.

Londra: 17 martie 2024, ziua în care s-a scris istorie la Londra și care naște întrebari

Conștienți de dorul de casă al comunității, echipa EnJoy Events a dorit să creeze un moment de uniune și să celebreze spiritul românesc împreună cu cei prezenți, demonstrând că artiștii români îi poartă în inimă pe românii de pretutindeni, pe cei care sunt mândri și nu au uitat niciodată de rădăcinile lor.

Povestea concertului “Andra Tradițional 2” de la Londra a început acum un an, când Florin Lazăr, managerul general EnJoyEvents, a avut inițiativa aducerii primului artist român pe una dintre cele mai prestigioase scene din Anglia, OVO Wembley Arena. Ideea concertului a prins contur treptat, iar colaborarea strânsă cu Cătălin Măruță și Alexandru Țucu a fost esențială în acest proces.

Interviu cu Florin Lazăr, CEO EnjoyEvents UK

Evenimentul din 17.03.2024 a fost istoric și a adunat peste 12.500 de participanți din Anglia, Italia, Spania, Scoția și România, conform relatărilor presei românești.

Atmosfera din sală a fost pur și simplu incredibilă.

Pe parcursul celor aproximativ 3 ore de spectacol, Andra și invitații săi au reușit să creeze în metropola londoneză o mică dar vibrantă Românie, stârnind emoții puternice.

S-a cântat, s-a dansat, s-a plâns de emoție- iar cuvintele nu pot reda decât frânturi din atmosferă. Desigur, organizarea unui eveniment de o asemenea amploare a implicat numeroase obstacole, însă echipa EnJoy Events le-a depășit cu succes pentru a oferi publicului cel mai mare eveniment românesc din Diasporă.

”Recunoștința echipei EnJoy Events este profundă față de aprecierile primite din partea publicului în zilele ce au urmat concertului. Aceste feedback-uri ne onorează și ne motivează să continuăm să evoluăm și să oferim experiențe din ce în ce mai memorabile tuturor și fiecăruia dintre voi, românii care scriu zi de zi povestea celor de departe de casă.” (Florin Lazăr, GM EnJoy Events)

Totul este posibil datorită publicului român plecat peste hotare și echipa EnJoy Events este mândră să vadă impactul evenimentului reflectat în presa românească și internațională, concertul fiind subiectul principal în multe publicații în ultimele zile.

EnJoy Events transmite mulțumiri speciale Andrei pentru contribuția sa la acest spectacol memorabil. De asemenea, recunoștință specială este adresată tuturor sponsorilor – AQUA Carpatica, Crystals of London, Eastlines – Serviciul de coletărie, Egodent Clinics, Ellie’s Artisan Cakes, Kudos AV, 24/7 Airport Transfer și VIP Close Protection prin echipa lui John Smith –pentru suportul logistic oferit pe parcursul întregului eveniment.

De asemenea, EnJoy Events dorește să îi mulțumească lui Mihai Bobonete pentru contribuția sa la construirea brand-ului “EnJoy Events” și lui Constantin Bojog pentru ideea de rebranding care a dat naștere conceptului “EnJoy Events”, însemnând atât “Bucuria Angliei”, cât și “Bucurați-vă de evenimente”.

Nu în ultimul rând, mulțumiri speciale sunt adresate întregii echipe EnJoy Events, care a depus eforturi considerabile pentru ca evenimentul să atingă cele mai înalte standarde.

Povestea merge mai departe

Pe viitor, EnJoy Events își propune să ajungă la un număr cât mai mare de români din diverse țări europene și nu numai, aducându-le artiștii preferați, indiferent că sunt muzicieni, comedieni sau actori de teatru.

Descărcați aplicația EnJoy Events pentru a fi la curent cu calendarul de evenimente

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.3]

Alegeri Europarlamentare 2024. Anunț important din partea Ambasadei României din Londra

kate diagnostic

Prințesa de Wales a dezvăluit în această seară că a fost diagnosticată cu cancer: ”Voi fi bine”