in

Londra, spectacol de teatru de păpuşi pentru copiii români

Pe 4 iunie, la ora 13.00, cu ocazia Zilei Copilului, la sediul ICR Londra din 1 Belgrave Square se organizează spectacolul Timeland (Tărâmul Timpului), un teatru de păpuşi care “ne aminteşte că orice moment în viaţă poate fi unul magic”, scriu organizatorii, în prezentarea de pe site-ul ICR Londra.

Despre ce este spectacolul: Tim este un băiat care s-a plictisit să fie copil şi ca atare vrea să crească mai repede. El pleacă într-o călătorie care îi va arăta că a creşte mare nu este cel mai uşor lucru şi, câteodată, nici cel mai dorit. Devenit prizonier într-o lume a trecutului îndepărtat, Tim va învăţa în curând să aprecieze că fiecare moment al vieţii este preţios, iar prietenia şi bucuria fac din fiecare vârstă una frumoasă.

Spectacolul face parte din campania ICR Londra intitulată “Veniţi Acasă în Belgrave Square!”

Timeland (Tărâmul Timpului) – teatru de păpuşi

O poveste de Anca Doczi şi Cristian Luchian

După o idee a lui John Kendrick Bangs

Regia, scenografia şi proiecţiile video de Cristian Luchian

Muzica: Tyrell (compozitor britanic)

Distribuţie: Monica Madas (Monooka), Anca Doczi, Emanuel Cifor

12.30: Sosire invitaţi

13.00: Discurs introductiv

13.20: Timeland (Tărâmul Timpului)

14.30: Prăjituri şi suc

Cristian Luchian a studiat la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru si Televiziune. In ultimii 10 ani a lucrat ca scenograf si designer de efecte vizuale pentru mai multe piese de teatru. Din 2006 este director artistic la Festivalul Underground din Arad.

Anca Doczi este practicanta a artelor teatrale, cu mare interes in papuserie. Are studii masterale la Facultatea de Teatru, Actorie si Dans, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj. In prezent se pregateste pentru teza de doctorat la Universitatea East London, Institutul de Arte Performative.

Monica Madas alias Monooka este cantareata si compozitoare stabilita la Londra, cu studii de papuserie la Universitatea de Teatru si Film, UNATC-Bucuresti. Intre 2003 si 2005 a facut un master in animatie pentru film la aceeasi universitate.

Emanuel Cifor este un tanar actor care a studiat Teatru si Actorie la Facultatea de Teatru si Televiziune, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român din Londra.

Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat. Vă rugăm să confirmaţi participarea contactându-ne la numărul de telefon: 020 7752 0134 sau pe email: [email protected].

Mai multe detalii: http://icr-london.co.uk/ro/timeland.php
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De la avocat la designer de modă

Reportaj la vizita lui Barack Obama la Londra: Istoria, la viteză maximă