in

Medic român din Anglia, în prima linie contra Covidului: „Mai devreme sau mai târziu vom muri cu toţii. Ori de virus, ori de altă boală.”

Un medic român care lucrează într-o secţie ATI dintr-un spital din Anglia a povestit pentru „Adevărul” cum s-a pregătit unitatea medicală în care lucrează pentru criza COVID-19.

Ciprian Cociuba, originar din județul Arad, absolvent al facultății de medicină din Timișoara, este de 12 ani în Marea Britanie. Lucrează ca medic la terapie intensivă în spitalul din Yeovil, sudul Angliei. 

„Situaţia e cu mult mai bună decât ne-am aşteptat. Ne-am pregătit bine, dar nu s-a pus problema de panică. Din punct de vedere al echipamentelor suntem bine pregătiţi. Facem tot ce ne stă în puţinţă să ne protejăm. În afară de a lua toate măsurile de precauţie, ne încredinţăm în mâna lui Dumnezeu”, a declarat Ciprian pentru Adevărul.

Medicul a povestit că în spital au ajuns și tineri cu COVID-19 fără alte boli asociate. „Pe terapie intensivă avem tot felul de pacienţi. Cei mai mulţi sunt în vârstă, dar am avut şi tineri. Am avut chiar o fată de 20 şi ceva de ani, fără comorbidităţi, care nu a avut nevoie de anestezie generală şi să fie pusă pe ventilator, dar a stat două zile cu o mască de oxigen sub presiune. După două zile şi-a revenit şi am putut să o transferăm în salon. Ne bucurăm în mod special de fiecare pacient care îşi revine şi pe care îl ajutăm să îşi revină ”, a mai declarat medicul român.

Membru al unei biserici creştine româneşti din Anglia, medicul Ciprian Cociuba a realizat pentru membrii comunităţii creştine din care face parte şi un video în care a oferit explicaţii cu privire la virus.

„Se vorbeşte foarte mult despre tot felul de conspiraţii. Despre faptul că virusul ar fi creat în laborator. Unii spun că vine de la chinezi, unii spun că vine de la ruşi, alţii de la americani.


Alţii spun că e controlat chiar de Antihrist şi că vaccinul nu e altceva decât semnul fiarei (666) şi tot felul de enormităţi de îţi stă în mintea în loc. Cred că e important să fim bine informaţi”, a declarat medicul, care şi-a încheiat mesajul avertizând că la un moment dat toţi vom muri.

Mai devreme sau mai târziu vom muri cu toţii. Ori de virus, ori de altă boală. Întrebarea este dacă eşti împăcat cu Dumnezeu”, a spus medicul în înregistrarea de pe Youtube.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
împuşcat mortal

România, Vestul Sălbatic: bărbat împușcat mortal de polițiști într-un hotel. A înjunghiat un agent cu o foarfecă

Spitalul cu 4.000 de paturi de la ExCeL London este gol. Nu au fost tratați acolo decât 40 de pacienți