in

Motivele pentru care diaspora nu votează PSDCezar Cristian Fănaru, un inginer născut în Bacău și care lucrează acum în Marea Britanie a întocmit o listă cu motivele pentru care Diaspora nu votează și nici nu va vota de acum încolo PSD.

El spune că, odată ajuns într-o țară civilizată, ajungi să vezi respectul cu care ești tratat. El a rezumat motivele pentru care PSD va obține procente mici:

„Toată lumea se întreabă de ce PSD-ul și candidații PSD abia ating 10% la alegeri în Diaspora. 10.17 % a obținut Victor Ponta la alegerile prezidențiale din 2014, iar PSD-ul a obținut 10.03 % la alegerile parlamentare din 2016.  Motivul este foarte simplu:

  1. Românii din diaspora au trăit și în ROMÂNIA și în OCCIDENT și pot face comparația.
  2. Românii din diaspora au văzut ce înseamnă să nu fii nevoit să dai ȘPAGĂ la spitale  sau prin alte instituții publice pentru DREPTURILE TALE.
  3. Românii din diaspora au văzut ce înseamnă promovarea bazate pe COMPETENȚE.
  4. Românii din diaspora NU mai pot fi mințiți  și mituiți cu pomeni electorale, cu minciuni, mici și bere și promisiuni deșarte.
  5. Românii din diaspora au văzut ce înseamnă străzi, școli, spitale, instituții, drepturi.
  6. Românii din diaspora ȘTIUMOTIVUL principal pentru care România este săracă este CORUPȚIA generalizată și parazitarea instituțiilor publice
  7. Românii din diaspora vor MUNCĂ nu ajutoare sociale.
  8. Românii din DIASPORA au însă DREPTURI EGALE cu românii râmași acasă și este inadmisibil că doar 6 parlamentari să îi reprezinte pe cei 4 milioane de români plecați la muncă în străinătate”.

Viorel Hrebenciuc aruncă bomba: «Așa s-au furat mii de voturi în Diaspora»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Acordul dintre UE și Marea Britanie este aproape gata

Român arestat în cazul crimei din Dublin. Are 38 de ani și nu a recunoscut fapta