in

Nadia Comăneci va alerga sâmbătă 21 iulie cu torţa olimpicăFosta mare gimnastă română Nadia Comăneci a anunţat pe Twitter că va alerga la Londra cu torţa olimpică, cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului Jocurilor Olimpice de vară, transmite AGERPRES.

”Fac bagajele pentru Londra. Voi alerga sâmbătă dimineaţa cu torţa olimpică. Sunt foarte emoţionată!”, scrie Nadia pe contul ei de Twitter.

Nadia va purta torţa sâmbătă, 21 iulie, pe traseul dintre Greenwich şi Waltham Forest. În aceeaşi zi, în jurul orei locale 13.00, la Londra va ajunge primul grup de sportivi români care vor participa la Jocurilor Olimpice, inclusiv loturile feminin şi masculin de gimnastică.

Cunoscută în toată lumea pentru faptul că a dat numele meridianului etalon (longitudine 0), localitatea Greenwich se află în “Marea Londră”, în sud-estul zonei centrale a metropolei. De acolo se dă startul, anual, în Maratonul Londrei. Sosirea în ştafeta de mâine a flăcării olimpice va avea loc la Waltham Forest, care se află în vecinătatea Parcului Olimpic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lucian Nagy, unul dintre cei mai talentaţi saxofonişti ai momentului, va reprezenta România în cadrul „River of Music“, marele eveniment muzical al London 2012 Festival

Antonescu: “Dacă Băsescu va fi demis, vor pleca şi şefi de servicii”