Menu
in

O cunoscută cântăreață din România se mută la LONDRA. Și-a scos la vânzare vila din Pipera

O cunoscută cântăreață anunță că pleacă definitiv din România și vrea să se mute la Londra.

Carmen Șerban a luat o decizie radicală care i-a șocat pe fani. Solista de muzică de petrecere se mută definitiv din țară pentru a se stabili pe meleaguri britanice, scrie impact.ro.

La 50 de ani pe care-i va împlini în doar câteva zile, cântăreața care pleacă definitiv din Romania, pentru că, spune ea, simte nevoia de o schimbare.

Carmen Șerban este convinsă că în Londra va găsi viața ce are și-a dorit-o întotdeauna.

„Am luat această decizie pentru că în Londra am ajuns să îmi plătesc și taxele, plus că am primit dreptul de rezidență permanentă. Am avut și câteva cântări, mi-a plăcut foarte mult, și îmi doresc că Londra să devină a doua mea casă.”, a declarat Carmen Șerban.

Artista și-a pus deja la vânzare apartamentul luxos din Pipera, pe care cere suma de 170.000 de euro și  numără zilele până când își va stabili noua reședință în capitala Marii Britanii.

Carmen Șerban emigrează în Marea Britanie

Carmen Șerban a infirmat zvonurile cu privire la faptul că ar vrea să renunțe la muzică, asigurându-și fanii că acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

„Am auzit și zvonuri cum că m-aș lăsa de cântat, asta nu o voi face niciodată. Îmi iubesc meseria și nu voi renunța la acest job pentru că îl pot face peste tot în lume. Și nu doar la mine acasă. Vreau să vând apartamentul din Pipera, din Voluntari, și să îmi cumpăr o casă în străinătate.

Am luat această decizie pentru că, în Londra, am ajuns să îmi plătesc și taxele, plus că am primit dreptul de rezidență permanentă. Am avut și câteva cântări acolo, mi-a plăcut foarte mult și îmi doresc ca Londra să devină a doua mea casă. Intenționez să mă mut în Londra, dar nu renunț de tot la România. Vând doar o locuință, din cele pe care le am, și îmi cumpăr una acolo. O să mai rămân cu două case, una în Timișoara și o alta în București”, a completat cântăreața.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version