in

Ocupanţi ilegali în New SouthgateO familie de ţigani români a ocupat ilegal casa a două surori în timp ce acestea erau în vacanţă. Grupul a intrat într-o proprietate de 500.000 de lire sterline din New Southgate, Londra, în timp ce Amelita şi Lilia Olasa erau plecate în Filipine. Vecinii au spus că membrii grupului, atunci când au fost luaţi la întrebări, au prezentat un “contract de închiriere” fals. Vecinii din New Southgate au încercat în zadar să-i contacteze pe proprietari, dar surorile se vor întoarce abia în septembrie.

Ocuparea abuzivă nu constituie infracţiune, dar este ilegal să intri prin efracţie într-o proprietate. Poliţia a precizat că nu erau urme de intrare prin forţă în New Southgate, aşa că proprietarii vor avea nevoie de un ordin de evacuare.

Un vecin, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a spus la Daily Mail că ocupanţii abuziv au prezentat ceea ce ei numeau un “contract de închiriere”, dar numărul de telefon de pe contract nu era valabil.

El a mai declarat că şi-a dat seama că ceva nu este în regulă pe 14 august, la câteva săptămâni după ce surorile filipineze au plecat în străinătate. “Am observat că uşa de la intrare era întredeschisă. Nu am crezut că e ceva în neregulă până când am văzut grămezi de saci de gunoi în grădina din faţă şi pe stradă”, a mai adăugat el.

“Credem că în saci erau bunurile acestor femei, bunuri care erau aruncate. îi va costa pe proprietari mii de lire sterline să-şi recapete proprietatea din moment ce vor trebui să deschidă proces. Nu am vorbit cu ei (cu ocupanţii) pentru că mă temeam să nu fac mai rău, deci până femeile nu vor reveni nu putem face mare lucru. Răspunsul poliţiei a fost că aceşti oameni sunt acolo legal”.

Când Standard a încercat să vorbească cu membrii grupului, ei au spus că nu vorbesc engleza, dar au spus în spaniolă că ei au cumpărat casa. Doi bărbaţi, o femeie şi un copil puteau fi văzuţi înăuntru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Obţinerea finanţării pentru studenţi (Student Finance)

Reportaj între studenţii de la fermă