in

Româncă vânzătoare de Big Issue, imaginea Aeroportului Heathrow

O femeie din România care trăiește din vânzarea revistei Big Issue a ajuns imaginea celui mai mare aeroport din Europa.

Floriana Stanciu a fost selecționată pentru o campanie de imagine a Aeroportului Heathrow, iar portretul său apare pe postere uriașe ce sunt vizionate săptămânal de 1,5 milioane de turiști.

Floriana a povestit pentru revista Big Issue pe care o și distribuie, că a umblat doi ani pe străzile Londrei. Acum, vinde revista și lucrează la un stand de cafea Change Pleas, o companie care dorește să le ofere astfel locuri de muncă oamenilor străzii.

Sunt foarte mândră să apar în fotografiile din Heathrow. Este un mod foarte plăcut de a vedea unde am ajuns pe drumul acesta şi munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde sunt astăzi”, a declarat Floriana Stanciu pentru Big Issue

În imaginile postate în Aeroportul Heathrow, românca apare îmbrăcată cu o vestă specifică vânzătorilor stradali ai publicaţiei.

Ea este parte a campaniei “Welcome”, în care mai apar şi alte personaje, printre care actriţa Tanya Moodie de la The Globe Theatre, pilotul Joe Hourston de la Red Arrows, Vicky Fyson de la Grădina Zoologică din Londra sau Natasha Moger, de profesie ingineră, scrie Adevărul.

 

Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Heathrow, John Holland-Kaye, a declarat pentru Big Issue: „Suntem onoraţi că Floriana s-a alăturat listei personalităţilor emblematice pe care Regatul Unit le oferă”.În ultimii 20 de ani, vânzătorii revistei “Big Issue” au ajuns să facă parte din peisajul străzilor englezești, mulți britanici cumpărând revista doar pentru a-i ajuta pe cei fără adăpost care o vând. În ultima vreme, profilul tipic de vânzător al revistei s-a schimbat: femei din Europa de Est, purtând fuste lungi și baticuri, iau tot mai des locul “homless”-ului britanic tradițional.

Bogații Londrei, hărțuiți de cerșetorii țigani din România. Cel mai luxos magazin din Londra, luat cu asalt

Amendă imensă pentru o cerșetoare din România. Ce a determinat autoritățile să aplice o astfel de pedeapsă?

Daily Mail aruncă bomba: Românii fără adăpost au umplut Londra

Vrea beneficii! O cerșetoare de etnie romă reclamă Irlanda la Comisia Europeană

Vânzarea Big Issue, monopolul românilor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Leonardo DiCaprio susține cauza salvării pădurilor seculare din România

Femeile din România, bătute cu sălbăticie de parteneri. De ce acceptă situația și de ce nimeni nu intervine