in

Un număr impresionant de români au aplicat pentru a rămâne în Marea Britanie. Cifra este MULT MAI MARE decât se aștepta

Cele mai recente statistici arată că 836.980 de români au aplicat pentru schema de rezidență pentru cetățenii europeni, până la 31 decembrie 2020.

Ministrul pentru Viitoarele Frontiere și Imigrație, Kevin Foster, a declarat cu privire la acest aspect: „Cetățenii europeni sunt prietenii, familiile și vecinii noștri, motiv pentru care sunt cu adevărat mândru că s-a depășit deja 5 milioane de cereri pentru schema de rezidență UE. Îi îndemn pe toți cei eligibili să aplice acum pentru a-și asigura statutul potrivit noii legislații britanice”.

„Schema este concepută pentru a fi simplă, dar se poate apela la asistență, șapte zile din șapte, prin telefon și prin e-mail, la una dintre cele 72 de organizații din Marea Britanie care vor oferi ajutor tuturor celor care au nevoie pentru a aplica”, a continuat ministrul.

Ce trebuie să facă cetățenii români care doresc să se stabilească în UK după 31 decembrie 2020. Anunț important de la Ambasada României în Marea Britanie!

Cele mai recente cifre  arată că:

  • numărul total de cereri primite de la cetățenii europeni până la 31 ianuarie 2021 a fost de 5.060.600
  • n ansamblu, numărul total de cereri încheiate până la 31 ianuarie 2021 a fost de 4.678.300.

Schema de rezidență pentru cetățenii UE a fost complet deschisă la 30 martie 2019. Cetățenii UE, alți cetățeni din Spațiul Economic European și Elveția, precum și membrii familiilor lor, mai au timp să aplice până la 30 iunie 2021.

Schema folosește tehnologie de ultimă generație, inclusiv aplicația EU Exit: ID Document Check, care permite oamenilor să aplice din confortul propriei case în doar 15 minute.
Londra. Cel mai mare număr de ȘOBOLANI din istorie. Carantina le priește

Regina Marii Britanii le cere oamenilor să se vaccineze: „Gândiți-vă la ceilalți”