in

Un român despre „experiența” sa în UK: „Or avea ei salariu de 1500 de lire, dar viața e la fel de scumpă”

Vlad Vaida, un român care a locuit în Marea Britanie, a publicat pe blogul său personal un articol în care încearcă să își explice diferențele dintre viața din România și cea din Regatul Unit.

După părerea sa, România și Marea Britanie sunt două țări exact la fel, diferența o fac arhitectura și modul de gândire al oamenilor.

„…prima dată când am ajuns a fost un sentiment „nou”, de bine, dar a fost scurt, ca un orgasm. După asta? Am ajuns cu picioarele pe pământ și am realizat că nu e nimic special”, scrie Vlad Vaida pe blogul său.

”In opinia mea, un lucru e diferit si acel lucru este modul in care societatea priveste UK fata de Romania. Cand am ajuns in UK prima data am fost efectiv FASCINAT sa ma plimb prin cartierele lor mult diferite fata de Romania.” 

„Asadar, Romania -UK. Sunt 2 tari exact la fel. Ce e diferit? Arhitectura si modul de gandire a oamenilor. Orice alta diferenta se afla in mintea noastra. UK, vizibil, pare o tara mai buna ca Romania dar nu avem argumente sa dovedim aceste lucruri! Adica, incearca doar!”, concluzionează el.

Citiți AICI tot articolul despre experiența britanică a românului Vlad Vaida.Din cugetările imigrantului Spirescu: „Nu am niciun motiv să mai plec acasă”

Scrisoare din Londra către Carmen Iohannis: „Opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din România!”

Adrian Pascu Tulbure, românul care scrie discursurile a cinci miniștri britanici. În timpul liber face volutariat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mare Britanie, tot mai aproape de ieșirea din UE. Oficialii europeni nu sunt de acord cu propunerile

Românce violate, amenințate și bătute. Li se promisese că vor lucra la un hotel