in

Un student român din Londra ajută la construirea și testarea ventilatoarelor folosite de NHS

Un român, student în al doilea an la securitate cibernetică la CU London, ajută la construirea și testarea ventilatoarelor vitale utilizate de NHS în timpul pandemiei Covid-19.

George Ion, care locuiește în Romford, face parte dintr-o echipă ce lucrează la Ford Dagenham pentru a livra 15.000 de ventilatoare către NHS în doar trei luni.

Compania Ford face parte din VentilatorChallengeUK – un apel guvernamental către industria din Marea Britanie pentru a ajuta la producerea de ventilatoare care să ajute în timpul pandemiei de Covid-19.

George s-a oferit voluntar să lucreze în cadrul acestei inițiative, din timpul pandemiei, pentru a ajuta la livrarea echipamentului medical vital bolnavilor de coronavirus, arată coventry.ac.uk.

Asistent român din Anglia: «Nu vreţi să ştiţi cum face un pacient în lipsă de aer. Stați în case, nu ieșiți aiurea pe străzi»

El a petrecut două săptămâni la montarea ventilatoarelor.


„Căutam locuri de muncă online și am dat peste VentilatorChallengeUK. Mi s-a părut slujba perfectă, nu numai că îmi folosesc abilitățile, ci și susțin NHS și contribui la salvarea de vieți în timpul pandemiei”, spune George.

„Am obținut o experiență în domeniul producției, și am folosit cunoștințele pe care le-am la cursuri, care m-au ajutat să iau slujba”, a mai spus el.

După două săptămâni de asamblare a ventilatoarelor, supraveghetorul său l-a întrebat dacă ar dori să se mute la echipa de testare.

„Mă simt mândru că fac parte din inițiativa cu privire la ventilatoare și aș dori să le mulțumesc profesorilor mei pentru că m-au ajutat să mă dezvolt – datorită lor am putut participa la acest proiect excelent pentru națiune”, a mai afirmat studentul român.

„Este un exemplu remarcabil al modului în care studenții se pregătesc pentru lumea reală, cea mai bună pregătire tehnică și profesională și cererile în continuă schimbare la locul de muncă, chiar și în mijlocul unei pandemii globale fără precedent”, se arată pe pagina universității.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Anglia: Cresc cazurile de coronavirus. 2.800 de persoane infectate pe zi. Îngrijorare în 63 de zone

Circ în centrul Londrei. Un bărbat a mers în pielea goală pe Oxford Street. Avea doar mască de protecție, însă nu pe față