in

Anglia: Cresc cazurile de coronavirus. 2.800 de persoane infectate pe zi. Îngrijorare în 63 de zone

Cazurile de coronavirus în Anglia sunt în creștere, datele oficiale estimând că 2.800 de persoane sunt infectate în fiecare zi, cu circa 1.000 mai multe față de săptămâna trecută.

Datele Oficiului Național de Statistică bazate pe testarea populației estimează că infecțiile zilnice au crescut de la 1.700 la 2.800, în decursul a șapte zile, la un total actual de 22.400 de cazuri noi pe săptămână.

Aceasta sugerează că una din 2.000 de persoane din toată țara era infectată cu Covid-19 în săptămâna de până la 19 iulie – un total de 27.700 de persoane sau 0,05% din populație.

Această cifră a crescut de la 0.04% (24.000) estimată a fi infectată săptămâna trecută și de la 0.03 la sută (14.000) săptămâna anterioară.

Toate cele trei estimări se bazează pe modele de tendințe complexe și se încadrează într-un interval posibil. Dar statisticienii spun că creșterile săptămânale indică faptul că declinul epidemiei este cel puțin „nivelat”.

Omenirea nu va scăpa niciodată de COVID-19: „E la fel ca HIV! Va rămâne cu noi pentru totdeauna!”


Date separate de la Autoritatea pentru Sănătate Publică din Anglia au arătat astăzi că ratele de infecție cu Covid-19 au crescut în 63 de zone, în comparație cu săptămâna trecută, Blackburn fiind acum cea mai afectată arie.

Orașul este într-o așa numită „zonă de intervenție” și s-a interzis eliminarea restricțiilor ca în restul Angliei, inclusiv redeschiderea facilităților de agrement stabilite pentru acest weekend, până la o notificare ulterioară.

Rochdale, Bradford și Kirklees au, de asemenea, unele dintre cele mai mari rate de infecție din țară.

Cifrele îngrijorătoare vin la trei săptămâni după ce cele mai multe restricții au fost ridicate și înaintea unei alte relaxări așteptate mâine, când se deschid săli de sport și centre de agrement.

La Stampa, despre explozia de infecţii din ţara noastră: «Situația din România este deosebit de îngrijorătoare»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
OMS anunță data la care oamenii vor putea fi vaccinați pentru Covid-19

Un student român din Londra ajută la construirea și testarea ventilatoarelor folosite de NHS