in

Asistent român din Anglia: «Nu vreţi să ştiţi cum face un pacient în lipsă de aer. Stați în case, nu ieșiți aiurea pe străzi»

Asistent român din Anglia: «Nu vreţi să ştiţi cum face un pacient în lipsă de aer»

Cătălin Frandeş, 49 de ani, originar din Roman, este în Anglia din 2003. Este asistent medical, la fel ca soția sa, şi locuieşte în Rugby (Warwickshire). Lucrează într-o clinică medicală unde ajung în special persoane în vârstă.

Cătălin Frandeş, a postat pe Facebook un apel pentru românii din UK, să stea în case. «Ce începuse ca o mică spaimă undeva departe… Apoi s-a mutat aici la noi, apoi stăteam pe secţie şi auzeam că undeva prin alt spital ar fi nişte pacienţi cu Covid. Apoi au început şi la noi în spital. Apoi pe secţie, dar majoritatea erau “suspected”, adică deh, poate nu-s infectaţi. Apoi din trei unul infectat, apoi unu din doi, apoi… Azi opt din opt pe secţia unde am lucrat.

”Per total, e dezastru”

Spre ventilator pleacă doar când starea este critică, adică saturaţia de oxigen din sânge nu mai poate fi menţinută spre un 88 la sută cu oxigenul de pe secţie. Problema e că, numărul de ventilatoare nu acoperă numărul celor care probabil vor avea nevoie. Secţia de urgenţe cere paturi pentru cei cu Covid, e nebunie şi acolo.

Noi nu prea avem unde să-i trimitem de pe secţii… Nu vreţi să ştiţi cum face un pacient în lipsă de aer. Plus celelalte condiţii pentru care unii sunt în spital. Per total, e dezastru! Din păcate, şi loteria de care vorbeam a început. O colegă din acelaşi spital cu soţia a decedat azi acasă, Covid 19. Sub 40 de ani, doi copii. Dacă nu aveţi treburi IMPORTANTE, staţi în case. Nu ieşiţi aiurea pe străzi. Be safe

https://www.facebook.com/ifrandes/posts/10217124064082241

Coronavirus în Italia, Spania, Austria și Germania.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

https://ziarulromanesc.es/alianta-pentru-unirea-romanilor-contra-curentului-de-ce-nu-vedem-o-oportunitate-in-intoarcerea-romanilor-acasa/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A doua zi de terapie intensivă pentru Boris Johnson. “El a continuat să lucreze pentru voi… Acum rugaţi-vă pentru el”

Țara Galilor: Român de 15 ani dat dispărut