in

Irlanda de Nord: Româncă de 32 de ani ucisă de coronavirus. Tatăl își strigă durerea: „Fiica noastră a trecut la îngeri, ucisă de acest mizerabil virus”

O româncă în vârstă de numai 32 de ani a murit pe 13 august, într-un spital din Ballymena, Irlanda de Nord, din cauza COVID-19.

La mii de kilometri distanță, în România, tatăl Andreei, Mircea Șerban, a primit vestea pe care niciun părinte nu vrea să o audă vreodată, că fiica sa, care a părăsit țara natală în speranța unei vieți mai bune în Irlanda de Nord, a murit, scrie loveballymena.online.

Tatăl, îndurerat, a scris pe Facebook: „Aceasta este Andreea, fiica noastră, care astăzi, 13 august, în jurul orei 23:00, a trecut la îngeri, ucisă de acest mizerabil virus care a omorât sute de mii de oameni. La numai 32 de ani, ne-a părăsit departe de țară, în Irlanda, pe un pat de spital din Ballymena”.

Focar de COVID-19 la o fabrică de sandvișuri din Northampton unde lucrează mulți români. 300 de muncitori, testați pozitiv

Cunoscută în comunitatea din Ballymena, Andreea lucra într-o cafenea din oraș.

Un prieten de familie a spus că Andreea primise recent rezultatul pozitiv al testului pentru COVID-19 și a fost tratată pentru virus.

La începutul acestei săptămâni, Nobel Cafe a dezvăluit într-o declarație că un membru al personalului a fost testat pozitiv, iar afacerea s-a închis temporar.

Pe măsură ce știrile s-au răspândit în comunitatea din Ballymena, joi seara târziu, flori și lumânări au fost lăsate în afara cafenelei și a fost plasat un mesaj pe peretele clădirii, unde cineva a scris:

„Nu te vom uita niciodată, Andreea!”

Numărul morților din Italia a depăşit 30.000, locul trei în lume la decese, după SUA și Marea Britanie
Nu se mai fac rezervări la Eurotunel pentru acest weekend. Marea Britanie adaugă Franța și Olanda pe lista țărilor restricționate. Se intră în CARANTINĂ

Marea Britanie: Masca de unică folosință, OBLIGATORIE în frizerii și saloane de coafură