in

Ce spune Traian Băsescu despre Boris Johnson: „O potaie plouată”

Fostul președinte al României și actual europarlamentar PMP, Traian Băsescu, l-a ridiculizat pe premierul Marii Britanii, Boris Johnson, după conferința de presă de pe 19 martie.

„Ieri seară, Boris Johnson era ca o potaie plouată. El și Guvernul britanic au avut un eșec teribil cu acea imunizarea prin infectare. Sper ca acest politician să plătească și politic pentru această eroare. Din păcate nu va mai putea striga după ajutor la Bruxelles”, a spus Traian Băsescu, la România TV, citat de stiripesurse.ro.

Boris Johnson: „Putem scăpa de coronavirus în trei luni dacă respectăm reguli stricte”

În conferința de presă de ieri, 19 martie, premierul britanic Boris Johnson a făcut apel către oameni să nu intre în panică și să renunțe să mai facă stocuri – după zile întregi în care magazinele au fost golite de britanici.

Primul ministru a refuzat să excludă închiderea pub-urilor și a restaurantelor pentru a încerca să oprească răspândirea, dar nu a dat niciun indiciu dacă această măsură se va lua în curând.

El a promis din nou că un pachet de măsuri vitale pentru a ajuta britanii.

Boris a spus în această seară: „Vom avea grijă de oamenii care suferă cu adevărat, vom direcționa sprijinul nostru către ei, mai întâi”.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus, date oficiale pentru Marea Britanie: Numărul morților a ajuns la 144. 3.269 de persoane testate pozitiv pentru COVID-19

Financial Times: Îngrijorare cu privire la aprovizionarea cu alimente în UK, oamenii își fac stocuri, vânzările s-au dublat