in

Dementul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat a fost reținut. „Am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român!”


Un bărbat care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat a fost reținut joi de procurorii DIICOT și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, anunță Antena 3.

Bărbatul din Alba a fost adus la București, joi, cu mandat și reținut pentru 24 de ore. Apoi, el a fost plasat sub control judiciar urmând ca vineri să ajungă în fața judecătorilor Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă.

În luna iulie, într-o postare pe Facebook, care între timp a fost ștearsă, bărbatul susținea că Raed Arafat a fost condamnat la moarte în Palestina pentru crime împotriva cetățenilor români, după ce ar fi traficat organe pentru Mossad – serviciul de informații externe al Israelului.

El îl soma pe șeful DSU să plece din România și susținea că a primit ”dreptul de a ucide în numele țării”, prin jurământul militar depus în urmă cu 15 ani.

Raul Coltor – bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat într-un mesaj postat pe Facebook – s-a prezentat în vara anului trecut la CSM pentru a da în vileag presupuse legături între angajaţi americani ai Bazei de la Deveselu cu o reţea de proxeneţi, totul în contextul cazului crimelor din Caracal. El susţinea, atunci, că este spion, potrivit adevarul.ro.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, a fost mesajul pe care Raul Coltor l-a postat pe pagina lui de Facebook, mesaj pe care ulterior l-a şters, potrivit stiripesurse.ro.
„Regina nu a mâncat niciodată Pizza”, dezvăluiri despre dieta Reginei Elisabeta

europa infecţii

Europa se confruntă cu un val de infecţii. Noi restricţii înainte de venirea toamnei