in

Peste un milion de români au revenit în țară. Premierul Cîțu: „Este clar că au găsit oportunități în România”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că rata șomajului scade în România, iar cetățenii plecați inițial la muncă în străinătate au revenit în țară, pentru a ocupa joburi noi.

Florin Cîțu a specificat că este vorba despre 1,3 milioane de români care au revenit în țară, potrivit Institutului Național de Statistică, transmite B1.ro.

„Studiul spune că s-au întors voluntar, pentru că au găsit în România loc de muncă, nu s-au întors doar pentru că au stat în România.

Este clar că au găsit oportunități în România, cei care s-au întors, în special în domeniul IT. Vom face ce am făcut și până acum.

17 români din Marea Britanie, beneficiari ai programului Diaspora ReSTART

Anul trecut, provocarea a fost să păstrăm locurile de muncă iar românii care au fost în șomaj tehnic să se poată întoarce la locul de muncă.

Toți s-au întors, pentru că rata șomajului în România scade, asta înseamnă că au putut să se întparcă la locul de muncă acei oameni și în continuare s-au creat locuri de muncă suplimentare.

Vom continua în aceeași direcție, mai ales că anul acesta estimăm o creștere economică”, a declarat premierul Cîțu, în cursul zilei de miercuri, 3 martie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie: „Virusul nu va dispărea. Vom avea în continuare un număr substanțial de decese”

Nu se mai iese din Marea Britanie decât cu declarație și dovezi. Doar călătoriile ESENȚIALE sunt permise de luni