Menu
in

O liberală susține că Regina Marii Britanii bea de stinge „numai vin românesc”: Este „secretul longevității ei”

O liberală de frunte, Violeta Vijulie, fosta președintă a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, a scrie pe pagina sa de Facebook că Regina Marii Britanii bea de stinge, dar numai vin românesc.

„De ani buni regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii bea numai vin românesc fiind pur și simplu îndrăgostită de acesta. Prima sticlă i-a fost adusă de prințul Charles acum 16 ani și de atunci nu mai suportă să pună gura pe vinuri din alte țări.

Violeta Vijulie, aberații despre Regina Marii Britanii

Elisabeta a ajuns deja la venerabila vârstă de 95 de ani și este convinsă că una dintre cauzele longevității și a stării sale bune de sănătate este vinul românesc”, a scris Violeta Vijulie, care a citat Casa Regală a României, deși aceasta nu a avut nicio legătură cu informația transmisă, scrie ziare.com.

“În fiecare zi după micul dejun regina savurează un pahar de Fetească Neagră apoi la prânz 1-2 pahare de vin alb adus special de la gospodării din zona Vrancei, la ora 5 după ceai paharnicul regal îi serveşte un păhăruţ de vin alb de Cotnari care se pare că este preferatul ei, iar fiecare seară şi-o încheie cu câteva cupe de argint pline cu vin de Murfatlar”, potrivit Violetei Vijulie.

Ulterior și-a modificat postarea, dar afirmațiile sale au făcut înconjurul internetului.

Regina Elisabeta II, fotografiată în timp ce conducea mașina, în apropiere de Windsor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
Exit mobile version